fbpx Cât și unde este eficientă munca de acasă? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cât și unde este eficientă munca de acasă?

To hybrid or not to hybrid? Cât și unde este eficientă munca de acasă? Ce competențe soft trebuie să dezvolte echipa pentru a putea lucra eficient chiar și de la distanță? Știm, părerile sunt împărțite - hai să le împărtășim împreună și să găsim soluții, față în față, la Conferința Human Capital powered by HR UP Group! Dacă ești HR specialist, leader de companie sau chiar student pasionat de domeniu, te așteptăm în 3 noiembrie la Pullman Bucharest World Trade Center!

Care angajatori și care angajați din România au a se teme de AI sau alte tehnologii “inteligente” sau robotice și ce măsuri ar trebui să ia?

Toți și nici unul! Toată lumea are câte ceva de îmbunătățit. Recomandarea mea e să se uite la această schimbare similar cu ceea ce s-a petrecut atunci când agricultura se făcea nemecanizat și a venit revoluția industrială: inițial oamenii care lucrau în agricultură s-au temut că rămân fără locuri de muncă. În realitate, este doar o transformare a energiei. Recomandarea mea către companii este să studieze dacă au bugete pentru a implementa tehnologii de inteligență artificială. Dacă nu au, ar fi bine să le dobândească. Toate procesele repetitive vor fi automatizate și nu va fi productiv să te pui contra curentului. Ideal este să iei inteligența artificială și să o folosești pentru progresul și prosperitatea companiei tale. 

 

Mihai Stanca, Co-fondator HR UP Group, antreprenor, autor, business mentor

Sunt corporatist cu ștate vechi și am adus în mediul corporate ceea ce mi-aș fi dorit să am eu când eram corporatist și uneori participam la cursuri care nu mă ajutau la nimic. Astăzi, la HR UP Group, avem cursuri cu o abordare holistică, cu o perspectivă de 360º pentru ca fiecare individ care participă în sălile noastre de curs să plece de acolo devenit o versiune mai bună decât atunci când a intrat. Conferințele Human Capital organizate de noi se află deja la o doua ediție, în care susținem mediul corporate și oamenii care lucrează în acest mediu să devină versiuni mai bune, să fie mai eficienți, în același timp folosindu-se de resurse în mod armonios.

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.