fbpx Ce oferă piața muncii generației Z? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Ce oferă piața muncii generației Z?

Are you tech-savvy? Ce soft skill ai deja și câte ești dispus să deprinzi? Ești conștient de faptul că de răspunsul tău la aceste întrebări poate depinde locul unde te vei situa pe piața muncii? Dacă ești student, specialist în HR sau chiar leader într-o organizație, te invităm să afli mai mult despre viitorul muncii la o conferință ALTFEL: Human Capital powered by HR UP Group! De ce e altfel? Pentru că dezbatem soluții, față în față! Accepți provocarea? Atunci vino pe 3 noiembrie la Pullman Bucharest World Trade Center!

 

Ce oferă piața muncii și ce exigențe are de la ea noua generație activă, generația Z?

 

Piața forței de muncă - și ceea ce oferă angajatorii - s-a schimbat foarte mult în pandemie. Am observat o creștere a joburilor foarte digitalizate - pe anumite piețe se caută personal din generația Z sau, ca să vorbim pe înțelesul lor, tech-savvy. Se caută specialiști, dar se caută și acei „juniori cu peste 10 ani de experiență“ - ceea ce practic nu se poate! Trăim niște ani destul de intenși - această lume pe care specialiștii o numesc VUCA, respectiv o lume dominată de Volatilitate, Incertitudine Complexitate și Ambiguitate. În această lume, generația Z vine cu multe din competențele cerute și menționate deja. În plus, se orientează către a avea un scop în muncă - ceea ce nu era o prioritate pentru baby boomers, de exemplu, care căutau mai degrabă stabilitate decât scop. Eu sunt cumva la intersecția între mileniali și generația Z și consider că toate aceste lucruri se pot îmbina foarte armonios, dacă există comunicare, dacă înțelegem imaginea de ansamblu a organizației și ce anume se caută acolo și dacă înțelegem că munca noastră contează. Cerere de forță de muncă există, competențele se pot învăța și ne putem adapta unei piețe competitive dacă învățăm cum să facem anumite lucruri.

 

 

Conferința Human Capital powered by HR UP Group

Ediția a doua, 3 noiembrie 2023, in-person, Pullman Bucharest World Trade Center
 

Cristiana Nicolescu, Co-fondator și Managing Partner HR UP Group

Sunt un profesionist cu șase ani de experiență în aria de HR. Am lucrat în companii mari din zona de consultanță și resurse umane și astăzi sunt antreprenor. Am ales acest drum minunat pornind de la ideea că în viață curajul este foarte important - iar curajul nu înseamnă absența fricii, ci modalitatea prin care iți gestionezi frica. Sunt aici să vă povestesc despre o mulțime de lucruri deosebite pe care le-am descoperit pe acest drum și care vă pot inspira - vă aștept cu drag la conferința noastră!

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.