fbpx Cele mai creative aplicari la joburi | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cele mai creative aplicari la joburi

Zilnic primim zeci de CV-uri, multe dintre ele parca trase la indigo ca informatii si format. Cel putin o data pe luna, in casuta de e-mail apare un CV care arata dorinta candidatului de a obtine un job. Se evidentiaza prin creativitate si proactivitate, ataseaza un portofoliu sau mentioneaza cum isi poate folosi abilitatile si talentul pentru dezvoltarea business-ului. 
 
Ca agentie de recrutare, apreciem aplicarile creative atat timp cat se potrivesc profilului companiei pentru care recrutam, iar candidatul isi pune in valoare skill-urile si experienta.  

Citeste despre doua aplicari care ne-au atras atentia, una dintre ele ne-a convins ca avem de a face cu un candidat talentat, orientat spre invatare si dezvoltare, cealalta ne-a convins ca avem de a face cu un candidat creativ strict pe industria nisata pentru care recrutam. 
 
Prezentam si un studiu de caz despre o consultanta social media din Iordania care dupa nenumarate aplicari la compania unde isi dorea sa lucreze a reusit sa atraga atentia managerilor printr-un plan bine gandit. 
 
Forbes face un top al aplicarilor creative descoperite in procesele de recrutare
Categorie
Steluta Nastase

Steluta Nastase – Online Marketing Specialist ABC Human Capital/ Recrutare si Selectie

Am ales un job pe care il... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.