fbpx Cristiana Nicolescu: În era AI tendințele de pe piața de HR se schimbă | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cristiana Nicolescu: În era AI tendințele de pe piața de HR se schimbă

Ne dorim să facem o conferință ALTFEL, vom aborda cele mai noi tendințe din aria de HR, iar prima este cea care are în centru tehnologia și modul în care ea ne influențează viața profesională. 

Vom aborda deci impactul noilor tehnologii - aici nu ne referim numai la AI ci și la alte tehnologii, de exemplu blockchain. Vom dezbate felul cum ele ne influențează viețile și mai ales cum influențează procesele de resurse umane. Vom aborda pe rând aceste îngrijorări ale pieței forței de muncă și vom încerca să abordăm neliniști de tipul: ne vor înlocui roboții?

Vom aborda de asemenea și modelele de lucru ce sunt astăzi atât de controversate. Ce facem cu hybrid work? Este bine să avem 100 % remote work? Cei de la Gallup au făcut un studiu anul trecut referitor la productivitatea angajaților în SUA și au realizat că oamenii sunt mai puțin productivi dacă lucrează 100% de acasă. Cu toții știm că în pandemie nu a fost așa de confortabil - un segment considerabil din piața de business a intrat într-un burnout pe care îl resimțim și azi, Noi o să vorbim mult despre work-life balance și despre cum putem să îl integrăm în companii. De asemenea, discutăm despre evaluarea performanței - vom vorbi despre acele idei și prejudecăți pe care le au clienții noștri cu privire la feedback. Știu organizațiile să ofere feedback pozitiv membrilor lor? Cum anume pot face asta? Vom vorbi despre echitate și diversitate în organizație - despre cum le putem aduce, cum le putem pune în practică astfel încât să funcționeze.

În era inteligenței artificiale, cel mai de preț capital este capitalul uman! Te invităm la o conferință ALTFEL! Vino la Conferința Human Capital powered by HR UP Grup, ca să dezbatem tendințe actuale în leadership, educație și culturi organizaționale - și să găsim împreună soluții viabile! 
 

Conferința Human Capital powered by HR UP Group

Ediția a doua, 3 noiembrie 2023, in-person, Pullman Bucharest World Trade Center
 

Cristiana Nicolescu, Co-fondator și Managing Partner HR UP Group

Sunt un profesionist cu șase ani de experiență în aria de HR. Am lucrat în companii mari din zona de consultanță și resurse umane și astăzi sunt antreprenor. Am ales acest drum minunat pornind de la ideea că în viață curajul este foarte important - iar curajul nu înseamnă absența fricii, ci modalitatea prin care iți gestionezi frica. Sunt aici să vă povestesc despre o mulțime de lucruri deosebite pe care le-am descoperit pe acest drum și care vă pot inspira - vă aștept cu drag la conferința noastră!

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.