fbpx Cum se schimbă oaradigma de evaluare a performanței? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum se schimbă oaradigma de evaluare a performanței?

Leaderi și studenți, HR professionals, dezbateri și networking: suntem o comunitate emergentă convinsă că în era tehnologiei cheia este la capitalul uman! Vino să ne cunoști in-person la Conferința Human Capital powered by HR UP Group! Ediția a doua, 3 noiembrie, Pullman Bucharest World Trade Center

Conferința Human Capital powered by HR UP Group

Ediția a doua, 3 noiembrie 2023, in-person, Pullman Bucharest World Trade Center

În ce măsură includerea diversității implică și schimbări ale paradigmei de evaluare a performanțelor în muncă?

Evaluarea performanțelor este un proces în continuă schimbare. De ce spun asta? În ultima vreme se vorbește foarte mult despre KPI (key performance indicator), despre urmărirea performanței financiare, a performanței din punctul de vedere al respectării legislației care ține de resurse umane, mediu etc. Din punctul meu de vedere, strategia de evaluare a performanței trebuie să includă și o parte de strategie de dezvoltare a oamenilor în sfera de competențe și comunicare. Un om care are un nivel de comunicare înalt și competențe soft dezvoltate, poate percepe mesajele mult mai rapid și mai concludent. De aceea este nevoie să schimbăm paradigma de evaluare a performanțelor în muncă doar prin adăugarea acestui ingredient, condiment - linia de evaluare a competențelor soft. Aici nu este vorba de fapt despre evaluare, ci despre o continuă formare - oamenii pot alege un training pe care și-l doresc sau, la locul de muncă, împreună cu managerul, pot decide că pe lângă, să zicem, cursurile obligatorii de calitatea muncii ar avea nevoie și de cursuri de perfecționare a tehnicilor de negociere - care cuprind, desigur, și tehnici de comunicare eficientă, ca orice alt training de soft skills.

 

Elena Biță, HR and  EHS Director la Beycelik Gestamp Romania

Sunt Director în Resurse Umane, Securitate, Sănătate, Muncă și Mediu în cadrul companiei Beycelik Gestamp România. Am o experiență de 16 ani în domeniul resurselor umane și sunt pasionată de dezvoltare personală. Voi fi alături de dumneavoastră în cadrul conferinței Human Capital powered by HR UP Group, conducând panelul cu privire la construirea unei culturi organizaționale care să promoveze conceptul de DEI (diversitate, echitate, incluziune). Vom dezbate împreună cum putem asimila acest concept în cadrul organizațiilor noastre. 

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.