fbpx Curajul nu înseamnă absența fricii | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Curajul nu înseamnă absența fricii

Curajul nu înseamnă absența fricii, ci este puterea de a o gestiona! Dacă te temi de tehnologii galopante, incertitudini și instabilitate - nu ești singur! Vino cu noi într-o dezbatere in-person despre valoarea capitalului uman în condițiile schimbărilor actuale: Conferința Human Capital powered by HR UP Group! Te invităm să faci parte dintr-o comunitate emergentă de leaderi, HR professionals și studenți care au curajul să gândească tehnologia în armonie cu oamenii!

 

Din experiența ultimilor ani, ce competențe soft și ce exigențe tehnice s-au dovedit indispensabile unei munci remote eficiente, în condițiile în care avem echipe?

Din experiența corporate ne-am dat seama că echipele funcționează la distanță dacă au abilități de comunicare foarte bune și dacă membrii lor au disponibilitatea de a lucra în echipe. Dar cum ne controlăm angajații ca ei să devină productivi? Aici ajungem la o altă competență de care avem nevoie în organizație - și anume partea de entuziasm și problem solving. Cei de la Michael Page au făcut un studiu referitor la competențele soft cele mai cerute pe piața muncii în 2023 și au aflat că majoritatea respondenților au ales entuziasmul printre competențele dorite. Apoi este learnability sau capacitatea de a învăța. Cei de la ManpowerGroup au pus la punct un tool care măsoară coeficientul de learnability - un soft skill foarte căutat de angajatori. Learnability se referă la cât și cum este dispus fiecare să învețe. Sunt căutate și flexibilitatea și adaptabilitate la schimbări, precum și respectul - privit și el ca o competență care se poate învăța. La fel și partea de sinceritate, transparența în comunicare - în echipe și în organizații.

Conferința Human Capital powered by HR UP Group

Ediția a doua, 3 noiembrie 2023, in-person, Pullman Bucharest World Trade Center

Cristiana Nicolescu, Co-fondator și Managing Partner HR UP Group

Sunt un profesionist cu șase ani de experiență în aria de HR. Am lucrat în companii mari din zona de consultanță și resurse umane și astăzi sunt antreprenor. Am ales acest drum minunat pornind de la ideea că în viață curajul este foarte important - iar curajul nu înseamnă absența fricii, ci modalitatea prin care iți gestionezi frica. Sunt aici să vă povestesc despre o mulțime de lucruri deosebite pe care le-am descoperit pe acest drum și care vă pot inspira - vă aștept cu drag la conferința noastră!

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.