fbpx Era digitală, era schimbărilor și incertitudinii | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Era digitală, era schimbărilor și incertitudinii

Era digitală, era schimbărilor și incertitudinii! Calitatea capitalului uman va face diferența! Vino la Conferința Human Capital ca să explorăm modurile în care putem prețui, educa și valorifica mai bine acest capital! O conferință ALTFEL powered by HR UP group!

Conferința Human Capital powered by HR UP Group

Ediția a doua, 3 noiembrie 2023, in-person, Pullman Bucharest World Trade Center

Cum construim culturi organizaționale reziliente în condiții de incertitudine care se cronicizează?

Cred că e nevoie de o strategie pe termen lung care să ne permită să facem o asimilare a condițiilor actuale - din piața muncii și din contextul economic - care să ne ajute să îmbunătățim cultura organizațională. Acest lucru se poate face printr-o atenție mai mare îndreptată asupra oamenilor, prin programele de training pe care noi, compania, le desfășurăm, pentru colaboratorii noștri. Comunicarea este importantă, ea trebuie să fie constantă și concisă, să știm exact tipul de mesaj pe care îl dăm, etapele în care e nevoie să facem asta. Cheia este construirea unei strategii organizaționale pe cel puțin doi, trei ani. 

Elena Biță, HR and  EHS Director la Beycelik Gestamp Romania

Sunt Director în Resurse Umane, Securitate, Sănătate, Muncă și Mediu în cadrul companiei Beycelik Gestamp România. Am o experiență de 16 ani în domeniul resurselor umane și sunt pasionată de dezvoltare personală. Voi fi alături de dumneavoastră în cadrul conferinței Human Capital powered by HR UP Group, conducând panelul cu privire la construirea unei culturi organizaționale care să promoveze conceptul de DEI (diversitate, echitate, incluziune). Vom dezbate împreună cum putem asimila acest concept în cadrul organizațiilor noastre. 

 

 

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.