fbpx Fiecare e un star! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Fiecare e un star!

Era digitală, era incertitudinii! Cum lucrăm? Cu cine lucrăm? Cu oameni sau mașini? Cum aflăm cine este cel din fața noastră și cum putem comunica eficient cu el? Întrebările tale sunt și ale noastre! Vino să le dezbatem împreună, față în față, la Conferința Human Capital powered by HR UP  Group! O conferință ALTFEL, aflată la ediția a doua!

Conferința Human Capital powered by HR UP Group

Ediția a doua, 3 noiembrie 2023, in-person, Pullman Bucharest World Trade Center

Fiecare e un star! Cum putem învăța să folosim metoda dezvoltata de catre HR UP Group (S.T.A.R.) pentru a afla rapid ce fel de star e fiecare și mai ales cum să comunicăm cu fiecare?

E o metodă la care ținem foarte mult pentru că permite obținerea unor rezultate rapide, cuantificabile imediat, pentru clienții noștri, pentru companiile cu care lucrăm. Pe scurt, cu această metodă identifici în numai 90 de secunde personalitatea omului cu care interacționezi (știi ce îi place, ce nu îi place, cum reacționează când e stresat - sunt lucruri extraordinar de importante). De cât timp ai nevoie ca să stăpânești metoda aceasta? De o singură zi de curs, 8 ore, inclusiv pauze! La final garantăm că peste 90% din participanți rețin peste 90% din informație! Pe scurt, după o zi de curs, pleci stăpânind metoda și poți să testezi persoanele din jurul tău - atât din sfera personală cât și din sfera profesională. Singura condiție este să aibă peste 12 ani!

Mihai Stanca, Co-fondator HR UP Group, antreprenor, autor, business mentor

Sunt corporatist cu ștate vechi și am adus în mediul corporate ceea ce mi-aș fi dorit să am eu când eram corporatist și uneori participam la cursuri care nu mă ajutau la nimic. Astăzi, la HR UP Group, avem cursuri cu o abordare holistică, cu o perspectivă de 360º pentru ca fiecare individ care participă în sălile noastre de curs să plece de acolo devenit o versiune mai bună decât atunci când a intrat. Conferințele Human Capital organizate de noi se află deja la o doua ediție, în care susținem mediul corporate și oamenii care lucrează în acest mediu să devină versiuni mai bune, să fie mai eficienți, în același timp folosindu-se de resurse în mod armonios.

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.