fbpx Mihai Stanca: Competența nr 1 este comunicarea | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Mihai Stanca: Competența nr 1 este comunicarea

Competența numărul unu căutată de toți angajatorii este comunicarea! Știi cum să comunici eficient, astfel încât să respecți diversitatea și să ai în vedere scopurile de business? Pune-ți la încercare skill-ul și vino la o conferință ALTFEL: Human Capital powered by HR UP Group! Caută împreună cu noi soluții la problemele actuale ale pieței de HR, discută, oferă feedback și îmbrățișează creșterea! In-person, pe 3 noiembrie la Pullman Bucharest World Trade Center!

Conferința Human Capital powered by HR UP Group

Ediția a doua, 3 noiembrie 2023, in-person, Pullman Bucharest World Trade Center

Dacă e să rezumăm în trei cuvinte obiectivele conferinței de pe 3 noiembrie, care ar fi acelea?

 

Oameni, oameni, oameni! Ca să detaliez: ca oamenii să se simtă mai bine în companii, ei au nevoie să fie susținuți astfel încât să trăiască în armonie cu inteligența artificială care vine foarte tare din urmă și sunt unele zone în care oamenii chiar se pot simți speriați. Avem, deci, și varianta cu trei cuvinte: oameni, tehnologie, armonie!

 

 

Mihai Stanca, Co-fondator HR UP Group, antreprenor, autor, business mentor

 

Sunt corporatist cu ștate vechi și am adus în mediul corporate ceea ce mi-aș fi dorit să am eu când eram corporatist și uneori participam la cursuri care nu mă ajutau la nimic. Astăzi, la HR UP Group, avem cursuri cu o abordare holistică, cu o perspectivă de 360º pentru ca fiecare individ care participă în sălile noastre de curs să plece de acolo devenit o versiune mai bună decât atunci când a intrat. Conferințele Human Capital organizate de noi se află deja la o doua ediție, în care susținem mediul corporate și oamenii care lucrează în acest mediu să devină versiuni mai bune, să fie mai eficienți, în același timp folosindu-se de resurse în mod armonios.

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.