fbpx Nineta Ceaus: Vorbitorii in evenimente profesionale trebuie sa aduca experiente relevante | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Nineta Ceaus: Vorbitorii in evenimente profesionale trebuie sa aduca experiente relevante

In 2012 am renuntat la evenimentele clasice in care scena era acaparata de prezentari comerciale si workshopuri multe in  si am inlocuit cu evenimente experientiale adresate grupurilor mari si cu best practice din organizatii. Am facut trecerea de la conferinte la evenimente de invatare. In 2015 ne propunem un numar mai mare de prezentari de bune practici in L&D din multinationale, din industrii cat mai diverse. Am invitat-o pe Nineta Ceaus, Training & Development Manager la Telekom, unul dintre vorbitorii la Learning Network Festival sa ne impartaseasca cateva pareri, mai ales ca se afla a doua oara ca vorbitor intr-un eveniment organizat de noi si a participat la mai multe editii ale evenimentelor de L&D organizate de-alungul timpului.

Clementina Anghelache: Care este motivul pentru care te regasesti in ipostaza de vorbitor la un eveniment profesional?

Nineta Ceaus: Ma bucur de invitatie si ma bucur ca a venit in momentul in care, profesional, trec prin experiente bune de invatare si care pot deveni best practice in zona de L&D. Sunt convinsa ca a fi vorbitor la un astfel de eveniment te pune in situatia de a-ti analiza activitatea si de a gasi acel lucru care “make sense” pentru audienta.

C.A: Ce iti place cel mai mult la Learning Network Festival?

N.C: Imi plac expoerientele diverse si faptul ca dupa participarea la un astfel de eveniment, chiar daca nu se potriveste 1to1 tot ce ai auzit, ai cel putin trei idei cu care poti incepe un proiect nou la tine in organizatie. 

C.A: Ce recomandare le faci participantilor?

N.C: Sa isi noteze ce li se pare interesant si recitind notitele dupa o perioada de timp, cu siguranta vor gasi in ele un “capat de ata”.

C.A: Dar vorbitorilor?

N.C: Sa aduca in sala experiente relevante.

C.A: Ce iti doresti pentru comunitatea de L&D din Romania?

N.C: Sa isi gaseasca “ritmul” si sa construiasca credibilitatea bazata pe date si fapte relevante in business.

Afla totul despre Learning Network Festival pe site-ul oficial al evenimentului.

Categorie
clementina-anghelache-2023
Publisher

Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.