fbpx Gestionarea performantei angajatilor | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Gestionarea performantei angajatilor

Nivel
Intermediar
Avansat
Descriere

abilitatea de a initia si sustine conversatii dificile de feedback constructiv

Cum se mananca un elefant? Bucata cu bucata...

Asa procedam si noi in programele de dezvoltare pentru gestionarea performantei organizationale - lucram cu tehnici simple pentru aplicarea carora antrenam micro-abilitati (acele comportamente specifice, de detaliu, care fac diferenta), care devin accesibile lucrand la nivel de mentalitate.

Unele studii arata ca 9 din 10 lideri evita sa ofere feedback constructiv angajatilor care tocmai au facut o greseala semnificativa, de teama reactiei emotionale negative. Si au dreptate sa se teama - doar 40% dintre angajati reactioneaza prin procesarea informatiei, disecand in cautarea sursei interioare a erorii. Si, totusi, foarte putine organizatii isi pot permite luxul de a-si lasa angajatii sa ”digere” patania si sa-si revina din punct de vedere emotional...nevoia de a purta aceste conversatii dificile pentru a mentine standardele de performanta fara a rani si demotiva angajatii este universala.

Miercuri dimineata, ai ocazia de a ne testa reteta pentru astfel de conversatii, pentru a descoperi ce rezultate se pot obtine folosind o structura bine gandita atunci cand este bine executata. Pentru ca nu este doar despre reteta - tehnica este sustinuta de abilitati, care se bazeaza pe mentalitati- iar noi te antrenam la toate nivelurile!

Cerere curs inhouse