fbpx HR WORLD BRAND MAKERS | Learning Network Mergi la conţinutul principal

HR WORLD BRAND MAKERS

Categorie
Descriere

CEL MAI IMPORTANT MASTERCLASS ÎN EMPLOYER BRANDING

Cea mai cunoscută companie de employer branding din lume, UNIVERSUM, vine pentru prima oară în România la HR WORLD: BRAND MAKERS, powered by eJobs!

Află tot ce trebuie să știi ca să:

  • Atragi toți candidații de care ai nevoie;
  • Îți faci compania cunoscută pe piața muncii;
  • Transformi fiecare angajat într-un ambasador de brand!

Cum?

Cu ajutorul celor de la Universum, experții internaționali în Employer Branding, care vin pentru prima oară în România să dezvăluie secretele unui brand de angajator de succes, secrete pe care le-au descoperit după 30 de ani de experiență în domeniu, colaborând cu peste 2000 de companii renumite la nivel mondial.

De ce?

Pentru că e timpul să-ți reinventezi brandul de angajator și să eliberezi potențialul companiei tale în recrutare și retenție!

MEET YOUR SPEAKER

Karl-Johan Hasselström

Global COO @ Universum

În poziția sa de Global COO la Universum, Karl-Johan Hasselström a fost implicat direct în dezvoltarea și implementarea strategiilor de Employer Branding pentru numeroase companii cu renume internațional.

Pentru prima oară în România, Karl-Johan Hasselström vine să spulbere miturile și preconcepțiile pe care le avem despre Employer Branding într-un masterclass esențial pentru toți specialiștii în HR. Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu, Karl-Johan Hasselström îți va oferi insight-uri valoroase despre:

  • Tendințele globale și regionale în Employer Branding;
  • Puterea de diferențiere pe care o are un EVP (Employer Value Proposition) bine definit;
  • Cele mai bune practici în domeniu și studii de caz relevante.

ACADEMIA DE EMPLOYER BRANDING

HR World: BRAND MAKERS este primul masterclass dintr-o serie gândită în colaborare cu Universum. Seria face parte din ACADEMIA DE EMPLOYER BRANDING, prima academie din România, powered by eJobs, care va oferi certificări de „Expert în Employer Branding” specialiștior în HR care o vor urma.

Universum este singura organizație care oferă astfel de certificări la nivel global și care, până în ziua de astăzi, a contribuit la specializarea a peste 1000 de profesioniști în recrutare. De 10 ani, cei de la Universum publică, de asemenea, bine-cunoscutul top World’s Most Attractive Employers („Cei mai Atrăgători Angajatori din Lume”) în peste 40 de țări, iar toamna aceasta, îl va publica, în parteneriat cu eJobs.ro, pentru prima oară în România, clasând angajatorii locali conform Indexului Universum al Angajatorului Ideal.

Așadar, dacă vrei să te numeri printre primii experți în Employer Branding din România și dacă vrei să-ți vezi compania în top, nu rata HR WORLD: BRAND MAKERS, cel mai important masterclass dedicat brandului de angajator!

Cerere curs inhouse