fbpx 4 burse de până la 600 de euro pentru dezvoltarea compentențelor și avansarea în carieră | Learning Network Mergi la conţinutul principal

4 burse de până la 600 de euro pentru dezvoltarea compentențelor și avansarea în carieră

Esti manager, antreprenor sau vizezi o pozitie manageriala in curand? Atunci programele Academiei de management EXEC-EDU iti vin in ajutor. Acum ai sansa sa le accesezi, aplicand pentru o bursa de studiu, reprezentand 50% din valoarea acestora.

Este vorba despre o serie de programe de pregatire complexe, organizate intr-un format unic, care faciliteaza antrenarea competentelor pe parcursul mai multor luni, in cadrul unor sesiuni practice de învatare insotite de intalniri de lucru in echipe:

Daca esti interesat de participarea la unul dintre aceste programe si doresti sa beneficiezi de bursa care iti acopera 50% din taxa de participare, completeaza formularul de mai jos, participand la acest concurs.

Mai multe detalii despre concurs, conditii de eligibilitate si participare poti gasi in regulament, aici.

Despre EXEC-EDU

Compania EXEC-EDU – creată de scoala de afaceri ASEBUSS – oferă cel mai diversificat portofoliu de cursuri de management si leadership – peste 40, de la module intensive, la programe complexe de 4-9 luni, training personalizat, coaching, consultanta, well-being si team-building. Este partenerul preferat in dezvoltarea manageriala pentru peste 15.000 de manageri si antreprenori, la dezvoltarea carora a contribuit în cei 19 ani de activitate.

Aplică pentru o bursă

Companie
Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.