fbpx 4 modalități de pregătire a angajaților pe măsura așteptărilor lor | Learning Network Mergi la conţinutul principal

4 modalități de pregătire a angajaților pe măsura așteptărilor lor

Doriți ca angajații să rămână productivi la locul de muncă și să nu fie tentați să-și exprime talentele în altă parte. Una dintre cele mai eficiente metode de îmbunătățire a calităților personalului este de a le oferi resurse de formare online care promovează dezvoltarea personală a acestora. Dar nu orice curs de pregătire online vă fi util, deoarece membrii echipei tale au deja o idee despre ceea ce înseamnă o experiență de învățare online de succes. Iată 8 așteptări și sfaturi pentru pregătirea angajaților de top:

Conținutul instruirii va fi personalizat pentru rolul și responsabilitățile fiecăruia

Angajații se așteaptă ca resursele de formare online să se ocupe specific de rolurile, sarcinile și responsabilitățile lor la locul de muncă, nicidecum să fie obligați să participe la cursuri  care nu se referăneaparat la funcția sau departamentul lor de lucru.
Oferă-le angajaților puterea de a-și alege ceea ce vor să acumuleze prin elaborarea de cataloage personalizate de curs care să le permită să își aleagă propriile activități de formare online. De asemenea, ar trebui să evaluați în prealabil abilitățile și cunoștințele lor pentru a stabili nevoile lor specifice.

Pot accesa platforma de învățare oricând, pe orice dispozitiv?

În prezeznt sunt folosite o multitudine de dispozitive pentru a accesa materialele de instruire online, de aceea este necesar ca aceste materiale să aibă capacitatea de a putea fi accesate pe orice dispozitiv. Luați în considerare investiția în instrumente electronice care ajustează automat aspectul în funcție de dispozitivul angajatului. De asemenea, puteți oferi o bibliotecă de microlearning pregătită pentru mobil, care le permite să se conecteze la materiale din orice parte a lumii. 
 

Voi putea să îmi stabilesc propriile obiective și programul de pregătire

Una dintre cele mai importante așteptări ale  angajaților este posibilitatea de a accesa resursele de învățare în funcție de programul persoanl. De asemenea, ei se așteaptă să își poată stabili singuri obiective care contează pentru ei. 
Programul de formare online trebuie să fie flexibil și adaptabil nevoilor angajaților. Încurajează-i să identifice obiectivele pe termen lung și etapele pe care trebuie să le urmeze pentru a le atinge. Puteți utiliza chiar și recompense  pentru a le crește motivația și a-i ajuta să rămână pe drumul cel bun. În cele din urmă, oferiți angajaților capacitatea de a se dezvolta în ritmul lor propriu și de a alege resurse de instruire online care să se alinieze preferințelor lor de învățare.

Organizația va clarifica în prealabil obiectivele și așteptările învățării

Organizația oferă angajaților resurse de instruire pentru ca aceștia să își poată atinge obiective specifice. Deci, rolul tău este acela de a-i face pe angajați conștienți de motivul pentru care participă la aceste cursuri. Din păcate, multe organizații nu optează pentru transparență deplină.
Dacă doriți ca angajații să participe activ, este esențial să subliniați așteptările, obiectivele de învățare, rezultatele dorite și beneficiile. Clarificați în avans obiectivele de învățare și explicați modul în care angajații trebuie să se organizeze cu conținutul de formare online.


 

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.