fbpx 3 comportamente ale conducerii care motivează angajații | Learning Network Mergi la conţinutul principal

3 comportamente ale conducerii care motivează angajații

Mulți lideri consideră loialitatea, angajamentul și implicarea angajaților în companie ca o calitate pe care angajatul ar trebui să o posede chiar de la început. Munca valoroasă provine de la oamenii încrezători care știu cât de valoroși sunt și atunci când se angajează aduc un plus semnificativ deoarece simt că merită efortul pentru că vor fi apreciați de organizație și de lideri. Obligațiile conducerii și obligațiile angajaților merg mână în mână. Dacă dorești angajați care sunt dedicați muncii lor, va fi nevoie de angajament, încredere, implicare și comunicare și din partea din partea ta. Echipele responsabile au lideri care iau în considerare valoarea intrinsecă a fiecărui angajat.
Pentru a fi un lider care inspiră angajament, întreabă-te: Care dintre comportamentele de conducere pot fi îmbunătățite? 

Oferiți laudă și feedback

Indiferent dacă sunt mari sau mici, sau de ce îmbunătățiri au nevoie, fă-ți un obicei de a-i lăuda atunci când merita. Nu presupune că angajațîi știu când lucrează bine. Toată lumea are nevoie din când în când de aprecieri. Munca lor poate fi de înaltă calitate pentru tine, dar dacă nu li se spune acest lucru, aceștia pot foarte ușor să creadă că munca lor nu este suficient de bună sau valoroasă pentru companie. Vor fi mai motivați și mai dedicați când vor ști că ceea ce fac este cu adevărat apreciat. Feedback-ul continuu și informal face o diferență uriașă.

Tratați fiecare angajat în mod consecvent

E nevoie să te asiguri că estii corect și coerent când vine vorba felul în care iți tratezi angajații. Acesta este un aspect în care ai nevoie de feedback din partea echipei. Este o chestiune de perspective, prin urmare este posibil să fie nevoie că tu să întrebi, însă acest lucru ar putea fi o problemă dificilă, astfel încât, probabil, participarea la o întâlnire de echipă nu este cel mai bun mod de a obține un feedback autentic, dar un sondaj anonim ar putea funcționa mult mai bine dacă ești hotărât să aflii părerea echipei tale.

Încurajați dezvoltarea angajaților

Dacă dorești să vezi mai multă loialitate din partea angajaților, va trebui să le oferi ceea ce vor. Dar ce este cu adevărat important și valoros pentru angajați în aceste zile?
Conform mai multor studii, 94% dintre angajați ar rămâne într-o companie mai mult timp dacă aceasta ar investi în dezvoltarea lor. Încurajarea oamenilor să crească și să se dezvolte personal și profesional, le poate arăta că vedeți în ei un potențialpe care ei poate nu reușesc să îl vadă. Și fără încurajare, ei nu ar putea avea niciodată șansa de a se dezvolta corespunzător. Crearea căilor de dezvoltare și furnizarea de instruire relevantă poate duce echipa ta la un nivel de performanță inimaginabil!

În schimb, mulți dintre angajați știu deja că au potențial, dar au așteptarea să primească ajutor de la companie, să îi ajute să se dezvolte prin diferite metode de formare.

De asemenea, raportul LinkedIn a constatat că învățarea și dezvoltarea sunt foarte importante într-un loc de muncă. Deci putem spune cu încredere că încurajarea dezvoltării și furnizarea de instruire relevantă va face o diferență masivă în motivarea angajaților!

Referință: https://www.bizlibrary.com/article/leadership-behaviors-for-employee-commitment/

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.