fbpx 5 motive pentru care HR si L&D sunt o alegere excelentă de carieră | Learning Network Mergi la conţinutul principal

5 motive pentru care HR si L&D sunt o alegere excelentă de carieră

Îți surâde o carieră în aceste domenii? Ți-o dorești, însă nu știi de unde să pornești și nu ești încă convins? Află cum și de ce o astfel de carieră în HR și L&D îți poate deschide o lume plină de oportunități:

1. Poți munci de oriunde îți dorești

HRul și L&D-ul îți deschid ușile pentru un loc de muncă în orice sector. Îți poți construi o carieră la nivel internațional sau de acasă. De la mass-media la inginerie și de la bănci la organizații de caritate, aproape orice industrie și companie trebui să apeleze la expertiza unui profesionist HR.
Iată ce spune Tim Pointer, șef HR la Pentland: "Cariera mea în HR până acum a însemnat că am lucrat în întreaga lume, pentru brandurile pe care le iubesc, pentru proiectele care contează și pentru oamenii pe care îi admir. Ce nu e de plăcut? HR îți oferă un pașaport pentru a ajunge direct în orice organizație și pentru a te deplasa între industrii și sectoare.

 

2. Continui să progresezi

O carieră în HR și L&D îți oferă opțiuni pe termen lung și o mare varietate de roluri. Ai putea fi implicat în recrutarea sau instruirea personalului într-o zi sau să ajuți compania să decidă cum ar trebui să-și recompenseze personalul. Există chiar și roluri care se concentrează pe dreptul muncii, protejând drepturile angajaților la locul de muncă. Poți începe cariera ca administrator de resurse umane, dar poți progresa până la vârful afacerii în calitate de director de resurse umane, ajutând la direcția afacerii. Unii specialiști în resurse umane devin proprietari de firme și își înființează apoi propriile companii de resurse umane și de formare.

 

3. Nu ai niciodată o zi plictisitoare

Nu vei face niciodată același lucru de la o zi la alta. Deoarece gestionarea persoanelor la locul de muncă poate fi uneori complicată, veți fi ținut mereu în priză cu multe provocări diferite pentru a le depăși.
"Cel mai bun lucru despre slujba mea este lucrul într-un mediu în ritm rapid, întotdeauna se întâmplă multe, fiecare zi este diferită", spune Luke Smith, HR Assistant la Robert Dyas.

 

Anul acesta Learning Network realizează cel mai amplu studiu de piață privind tendințele în learning & development din România: L&D Industry SurveyVino și tu în comunitatea de experți ce identifică tendințele momentului in L&D și bucură-te de surprizele pregătite!

 

4. Ajuți oameni și organizațiile

HR și L&D joacă un rol vital atât în ​​performanța afacerilor, cât și în cariera oamenilor. Resursele umane vizează asigurarea faptului că oamenii potriviți se află la locul de muncă potrivit. Atragerea oamenilor este un prim pas important, dar acesta este doar începutul. Cum îi determini pe oamenii tăi să rămână cu tine și să se descurce cât mai bine de la o zi la alta cu abilitățile lor? Le oferi abilitățile, pregătirea și dezvoltarea pentru a-și construi cariere pe termen lung? Cum îi faci să lucreze împreună pentru a crea succesul afacerii? Sau să le protejezi drepturile și să te asiguri că sunt remunerați și tratați corect la locul de muncă? Acesta este rolul important pe care îl joacă experții în domeniul resurselor umane la locul de muncă.

 

5. Un potențial de câștig extraordinar

Nu numai că există o mulțime de roluri în domeniul resurselor umane și L&D la care să poți aplica, însă veți avea, de asemenea, șansa de a câștiga un salariu din ce în ce mai bun. Dacă ești începăto, probabil veți câștiga aproximativ £ 15,000 - £ 18,000 pe an, conform datelor prezentate de cipd.co.uk. Pe măsură ce câștigi calificări și experiență, salariul tău poate crește semnificativ. Salariul mediu pentru un manager de resurse umane este de 46.000 de lire sterline, iar atunci când progresezi până la vârf, ai putea câștiga peste 80.000 de lire sterline ca director de resurse umane!

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.