fbpx 6 abilități ale managerilor eficienți | Learning Network Mergi la conţinutul principal

6 abilități ale managerilor eficienți

Un manager eficient este atent multiplele fațete care țin de management, leadership și învățarea în organizație. Este dificil de izolat un număr de acțiuni care duc la succes de fiecare dată, însă intreaga literatură subliniază 6 abilități manifestate de toti managerii eficienți.

Construiește relații interpersonale eficiente

Subordonații, colegii și ceilalți manageri recunosc grija, atenția, colaborarea, respectul și încrederea pe care managerul o manifestă. Ei contează pe acesta să își respecte cuvântul dat, să fie integru și se bazează pe el în momentele dificile.

Comunică eficient

Indiferenc că scrie mailuri, că este în ședințe sau întălniri, stilul de comunicare al managerului eficient își pune amprenta. El știe să asculte, să ofere și să primească feedback. Evită răspunsurile defensive și este dispus să își modifice comportamentul când feedback-ul colegilor o impune.

Construiește echipa

Abilitatea de a construi echipa și de a facilitatea oamenii să colaboreze eficient nu este de neglijat. Într-o echipă funcțională oamenii sunt mai creativi și mai productivi, iar managerul știe și să încurajeze și să semnaleze în mod direct și sincer comportamentele care împiedică progresul echiperi.

Înțelege aspectele financiare și stabilește obiective

Acest lucru permite echipei să simtă un sentiment de progres, să atingă obiective și să depășească așteptările. Oamenii vor să știe cum se comportă față de așteptările de la locul de muncă.

Conduce prin exemplu

El stabilește ritmul prin așteptările și comportamentul său.. Recunoaște când ceilalți fac același lucru.

Ajută oamenii să își dezvolte abilitățile

Managerul eficient permite educația și învățarea la locul de muncă. Angajații simt că managerul lor îi va sprijini în carieră și este interesat de progresul lor.

Știți mai multe caracteristici ale managerului de succes? Acestea sunt doar un început, dar sunt un început bun. Aceste abilități le puteți îmbunătăți prin participarea la cursuri dedicate dezvoltării abilitatăților manageriale.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.