fbpx Alina Bănescu Perkins: Conversatii despre *Emotional Intelligence* | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Alina Bănescu Perkins: Conversatii despre *Emotional Intelligence*

Inteligența emoțională este un lucru pe care îl avem cu toții, într-o măsură mai mare sau mai mică. Tocmai am împlinit un an de pandemie, un an care ne-a adus multe lecții, așa că este momentul perfect să vorbim despre emoții, cum le identificăm și cum ne vin în ajutor. Am dezbătut subiectul cu Alina Bănescu Perkins, de la EIRomania, care a pornit mai multe inițiative, menite să dezvolte culturi emoționale în companiile din România. 

Ce vei afla din acest episod:

  • Ce este inteligența emoțională și cum ne ajută să ne conectăm mai bine la noi și la ceilalți
  • Cele 6 competențe ale inteligenței emoționale
  • Proiectele pregătite de EIRomania, care promovează un mediu de lucru mai sănătos emotional

 Ascultă episodul aici:

Aproape fiecare gând pe care îl avem este atașat de o emoție, așa că este extrem de important să învățăm să le identificăm și să le folosim în favoarea noastră. Asta ne ajută atât să fim bine cu noi, cât și să avem relații sănătoase cu cei din jur. 

* * *
Suntem curioși ce informații ai găsit tu valoroase în acest episod, așa că scrie-ne la [email protected] orice impresie sau întrebare. Părerea ta ne ajută foarte mult să oferim informații relevante și de interes. Abonează-te pe Spotify sau orice aplicație de podcast ai sau urmărește-ne pe rețelele de social media, pentru a fi la curent cu noile episoade.

 

Secțiunea pentru atașamente

 

Companie
Categorie
Alexandru Aninosanu
Trainer

I've always been fascinated by people and working with people. I never knew I was gonna be a trainer, but I've always known that someday I... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.