fbpx BPP Professional Education - Unul din partenerii preferati pentru dezvoltare profesionala | Learning Network Mergi la conţinutul principal

BPP Professional Education - Unul din partenerii preferati pentru dezvoltare profesionala

BPP Professional Education este una dintre cele mai recunoscute si importante companii de training internationale si opereaza pe piata din Romania din anul 1997. BPP dezvolta programe de training pentru cele mai importante calificari financiare internationale (ACCA (Association of Chartered Certified Accountants), CIMA (Chartered Institute of Management Accounting), DipIFR (Diploma in International Financial Reporting), CFA (Chartered Financial Analyst)) cat si programe deschise sau personalizate pentru diverse arii de activitate.

Principalele domenii in care BPP ofera programe de training sunt specialitatile: economic, financiar, contabilitate si audit, fiind urmate de programe de soft skills si coaching. In anul 2009, BPP a fost achizitionata de catre grupul american Apollo, grup ce detine, printre altele, si recunoscuta Phoenix University, SUA. Unirea celor 2 grupuri a reprezentat pentru BPP si studentii sai accesul la noi instrumente de studiu, precum platforme online profesionale si evident o gama semnificativ mai mare si mai variata de resurse.

In momentul in care BPP aparea pe piata din Romania in anul 1997, se simtea nevoia de a trece la nivelul urmator in ceea ce priveste educatia. Educatia nu mai inseamna doar promovarea unor institutii superioare de invatamant, ci inseamna si o dezvoltare profesionala continua care poate asigura un loc de munca dorit. Gama de programe oferite de BPP cuprinde in mare parte toate ariile financiare, contabile si de audit, solicitate atat de piata locala cat si cea internationala.

BPP isi imparte programele in trei mari categorii: calificarile profesionale internationale, programe de training deschise reprezentantilor din diverse domenii de activitate precum si programe de training personalizate, organizate in beneficiul anumitor companii. Indiferent de optiunile facute, BPP ofera si garanteaza cel mai bun sistem de predare si invatare, lucru dovedit si recunoscut de corpurile profesionale internationale cum ar fi ACCA sau CIMA. Programele se desfasoara fie in varianta clasica (fata in fata), fie online.

Programele de training deschise organizate in perioada urmatoare cuprind urmatoarele arii:

Deviza BPP este "challenge the status quo" si urmareste provocarea tuturor celor ce vor sa fie recunoscuti si apreciati ca persoane acreditate international in activitatea pe care o intreprind.

In acelasi timp, lectorii BPP sunt acreditati si certificati atat la nivel local cat si international, avand si o experienta a mediului de afaceri in care au fost implicati inainte de a ocupa aceasta pozitie. BPP considera ca experienta de business inainte de sustinerea unui program de training este vitala, motiv pentru care trainerii sunt la un nivel inalt de pregatire atat practica, cat si teoretica. Facand parte dintr-un grup educational international, numarul lectorilor BPP este de ordinul sutelor, fiecare fiind specializat pe diferite arii de business.

Pe toata durata existentei sale, de la infiintare si pana in prezent, BPP a livrat si continua sa livreze cu succes programe de training pentru companii care isi deruleaza afacerile atat pe piata locala cat si cea interationala. 

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.