fbpx Care sunt cele 3 rezoluții de Anul Nou pentru profesioniștii în învățare și dezvoltare | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Care sunt cele 3 rezoluții de Anul Nou pentru profesioniștii în învățare și dezvoltare

Este acea perioadă a anului din nou! Cei mai mulți dintre noi am creionat rezoluțiile noastre de Anul Nou, cu alte cuvinte, ne-am clarificat calea pe care dorim să o urmam în noul an în ceea ce privește viață noastră profesională, sănătatea, organizarea și alte aspecte ale vieții noastre.
Întrebarea este însă: Cum vei stabili obiectivele de învățare pentru organizația ta în anul 2020? Iată câteva sfaturi care ți-ar putea sări în ajutor:

Angajații care dovedesc viitorul

Tehnologia a devenit omniprezentă cu fiecare funcție de la locul de muncă. În calitate de profesionist în învățare și dezvoltare (L&D), cum te poți asigura că angajații rămân relevanți într-o epocă în care inovațiile tehnice automatizează multe locuri de muncă? 
E nevoie să îi ajutați să le dezvoltați potențialul, să vă asigurați că contribuie la funcțiile mai „umane” din organizație. În acest fel, în 2020, îți poți proteja angajații, astfel încât locurile de muncă să nu devină învechite. Pentru a face asta, ai nevoie de oameni care să se poată adapta la orice fel de schimbări apar.

Creșteți lideri pe plan intern

Conducerea puternică ajută întotdeauna la definirea succesului unei organizații. Modul simplu de a aborda acest lucru este să să angajezi lideri inteligenți încă de la început. E adevărat că este mai ușor spus decât făcut. Investiția în modalitățile și mijloacele corecte pentru a crea o conductă puternică de lideri este o modalitate bună de a scoate la iveală talentul de conducere în felul său unic. În 2020, unele investiții mari pe acest plan ar fi platformele de învățare care se dublează ca sisteme de asistență performantă și de gestionare a talentelor, cu instrumente de învățare, precum învățare mobilă, învățare socială și informală etc.

Treceți de la automatizare la productivitate

Automatizarea estefrecventa în companii. Nevoia este aceea de a trece dincolo de simpla automatizare a proceselor și focalizarea pe productivitate. În 2020, este o idee bună să acordăm atenție creării și dezvoltării de platforme experiențiale cu ajutorul sistemelor digitalizate, modernizate de gestionare a învățării și a noilor sisteme bazate pe inteligența artificială pentru a sprijini și a oferi suport de învățare și performanță. Puteți privi explorarea de noi modele de management de performanță bazate pe tehnologie, strategii de învățare și tehnici de recrutare, antrenare și implicare. Este timpul să folosim tehnologia pentru a îmbunătăți productivitatea și experiența oamenilor la locul de muncă.

Așadar, acesta este momentul potrivit pentru a te motiva să crezi că ți se cuvine să concepi strategii și programe de învățare eficientă pentru a-ți ajuta viața și elevii să-și îmbunătățească viața. 


 

Companie
Tags
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.