fbpx Care sunt cele mai bune instrumente care vă ajută să creați un curs online? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Care sunt cele mai bune instrumente care vă ajută să creați un curs online?

Dacă aveți în vedere crearea unui curs online pentru a încărca și vinde online, este posibil ca procesul să nu fie la fel de provocator pe cât ați crede.

De fapt, datorită avansărilor tehnologiei moderne, proiectarea simplă unui curs de învățare electronică poate fi relativ lipsită de stres (atâta timp cât aveți deja un concept clar despre conținutul pe care doriți să-l includeți și un plan de învățare bine documentat).

 

Vă lăsăm câteva instrumente online care vă pot ajuta să creați un curs de e-learning.

 

LMS (Learning Management Systems / Sisteme de management ale învățării)


Majoritatea oamenilor din industria cursurilor online vor avea tendința de a se asocia cu un LMS, mai ales atunci când este nou pe piață, deoarece acesta oferă o gamă largă de instrumente încorporate, care pune la dispoziție administratorului capacitatea de a crea, cura și îmbunătăți conținut în mai multe moduri rentabile decât utilizarea instrumentelor individuale. De asemenea, avantajele utilizării unui LMS includ elementul ”toate într-unul” care permite utilizatorului să creeze platforma (site-ul web) și conținutul în același spațiu, fără a avea nevoie de abilități speciale de administrare a rețelei sau de administrare a site-ului web. O altă caracteristică atractivă este capacitatea sistemului de a calcula automat rezultatele testărilor și de a genera rapoarte care ajută atât angajatorul, cât și angajatul.

 

Platforma de creare a site-urilor web

Există astăzi o varietate de platforme gratuite sau cu costuri reduse de creare a site-urilor online. Chiar dacă nu veți oferi cursuri strict online (și intenționați să furnizați cursuri bazate pe CD), crearea unui site web cu impact, ușor de navigat și atrăgător din punct de vedere estetic vă poate ajuta să vă promovați produsul. Pentru cei care oferă cursuri online, accesul la un site web bine organizat și intuitiv poate însemna diferența dintre învățarea electronică eficientă și o experiență dezamăgitoare de învățare online atât pentru angajatori cât și pentru angajați. Există, de asemenea, o multitudine de companii care oferă servicii de proiectare a site-urilor de e-learning dacă pur și simplu nu aveți timp sau cunoștințele necesare pentru a vă crea propriul website.

 

Instrumente de proiectare a cursului

Multe companii oferă acum instrumente accesibile de proiectare a cursului. Aceste site-uri vă permit să încărcați conținutul cursurilor și apoi să proiectați prezentări eficiente. Există chiar și platforme gratuite pe care le puteți folosi astăzi. De exemplu, Google are acum o platformă de design e-learning care este gratuită. Chiar și cei care nu au experiență în codificare sau design de curs, își pot împărtăși acum cunoștințele cu cei care au nevoie de ele.

 

Instrumente de producție multimedia

Cheia pentru a avea un curs de învățare electronică cu adevărat interactiv și antrenant este utilizarea diferitelor resurse multimedia disponibile astăzi. În prezent, avem acces la fluxuri video instantanee, capacități de înregistrare calitative și servicii de suport instant chat. De asemenea, vă puteți baza pe o multitudine de instrumente de producție multimedia extrem de interactive, precum software de proiectare și camere cu calitate ridicată pentru a înregistra cursuri informative pentru audiența voastră. Există chiar și instrumente de editare care vă oferă puterea de a transforma materialele brute într-o capodoperă în doar câteva minute.

 

Referință: https://www.talentlms.com/

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.