fbpx Cum arată o carieră în HR în 2019 | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum arată o carieră în HR în 2019

Digital HR Boot Camp – un eveniment pentru tinerii care își doresc un job în Resurse Umane

 

Catalyst Solutions anunță organizarea evenimentului Digital HR Boot Camp. Pe 16 mai, la Impact Hub București are loc evenimentul dedicat tinerilor care își doresc o carieră în Resurse Umane. Evenimentul este organizat în fiecare an și se adresează studenților și absolvenților pasionați de Resurse Umane și Digital Marketing.

Digital HR Boot Camp este un eveniment care se desfășoară pe parcursul unei zile, oferind perspective noi despre trendurile din domeniul Resurselor Umane, domeniu puternic influențat de digitalizare. Reprezentanții companiilor Societe Generale European Business Services, British American Tobacco Trading si Coca-Cola HBC vin să prezinte informații actuale și cele mai potrivite oportunități de carieră pentru cei care își doresc să înceapă o carieră în domeniul Resurselor Umane cu Digital Marketing.

“Ne dorim ca prin acest eveniment să oferim cadrul potrivit pentru tinerii care își doresc o carieră în HR, prezentarea oportunităților de carieră deschise de companii și sesiuni despre cele mai utile practici din domeniul HR și Digital Marketing. În cadrul Digital HR Boot Camp 2019 se vor pune la dispoziția participanților studii de caz, exemple concrete și solutii practice, oferite de speakeri cu experiență în domeniul resurselor umane” – Mihaela Moșneguțu, Project Manager Digital HR Boot Camp.

Participarea la Digital HR Boot Camp este gratuită, însă, aplicanții trec printr-un proces de selecție ce presupune evaluarea CV-ului, iar pentru a primi o invitație la eveniment, trebuie să îndeplinească cel puțin una dintre următoarele condiții:

  • Sunt studenți, masteranzi, proaspăt absolvenți ai unei facultăți cu profil uman (Resurse Umane, Sociologie, Psihologie, Comunicare și Relații Publice sau alte specializări similare);
  • Sunt la începutul unei cariere în Resurse Umane;
  • S-au implicat în activități extracurriculare, precum: ONG-uri studentești/voluntariat, programe de internship sau management trainee;
  • Au cel mult 2 ani de experiență profesională. Sesiunile se adresează tinerilor care sunt încă la începutul carierei.

 

Printre motivele pentru care tinerii ar trebui să ia în considerare participarea la eveniment sunt:

  • Acces la oportunități de carieră. Companiile participante vin și cu scopul recrutării viitoarei generații de interni și trainee.
  • Networking cu specialiști în domeniu. Participanții au oportunitatea de a discuta direct cu profesioniștii din domeniu. Astfel, pot afla mai multe despre recrutare, talents development, compensation & benefits și employer branding.
  • Conferințe & workshopuri. Cei prezenți la eveniment vor participa la conferințe pe teme de actualitate susținute de reprezentanții companiilor prezente, iar în cadrul workshopurilor, pot pune în aplicare ceea ce stiu deja despre HR sau ceea ce tocmai au învățat în cadrul evenimentului.

Cei care vor să participe la Digital HR Boot Camp se pot înscrie până pe 10 mai aici: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/locuri_de_munca/122232. Mai multe detalii cu privire la agenda evenimentului, pot fi accesate la secțiunea  evenimentului, pe www.hipo.ro 

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.