fbpx Cum îmi pot îmbunătăți limba engleză? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum îmi pot îmbunătăți limba engleză?

Limba engleză este cea mai vorbită limbă din întreaga lume, iar pentru a-ți îmbunătăți limba engleză, există multiple cursuri de engleza corporate disponibile.

Cum îmi pot îmbunătăți limba engleză?

Erorile sunt importante

Uneori, cea mai mare provocare pentru învățarea limbilor străine este depășirea temerilor noastre: teama de a greși, de a spune ceva greșit, de a suna prostesc sau chiar de a arăta prost. În limba engleză, asta poate fi greu de realizar! Dar cu exersarea și încurajarea specialiștilor, îți vei putea îmbunătăți abilitățile lingvistice.

Deci, familiarizează-te cu greșelile. Cu toate acestea, ar trebui să cauți și modalități de a obține o practică cu mize mici: creează situații în care să te simți confortabil să încerci noi fraze și expresii și să faci acele greșeli inevitabile. Vorbirea este o tactică importantă în învățarea unei limbi, iar greșelile fac parte din proces.

Crește-ți memoria

Există o cantitate considerabilă de cercetări cu privire la modul în care funcționează memoria, precum și o gamă largă de strategii pentru îmbunătățirea memoriei. De exemplu, experimentele științifice arată că memoria noastră pe termen scurt poate conține doar aproximativ 7 informații noi deodată. Deci, dacă lucrezi la o listă lungă de cuvinte noi din vocabular, nu le vei putea reține din prima pe toate.

Este important să îți stabilești obiective și să ai un plan pentru modul în care vei învăța, astfel încât să poți studia în cantități mici de timp, după cum este necesar, pe parcursul zilei, fără a te descuraja.

Fă echipă

Studierea unei limbi noi implică învățarea multor materiale, așa că vei dori să îți folosești timpul de studiu cât mai eficient posibil. Conform cercetărilor în psihologia educațională și cognitivă, oamenii sunt cel mai probabil să-și amintească ceea ce studiază dimineața și apoi din nou seara (oamenii chiar descoperă că memoria lor este mai bună înainte de culcare), așa că dacă încerci să înveți un nou cuvânt sau expresie, ia în considerare memorarea cu câteva carduri.

Ia în considerare găsirea unui partener de studiu care să fie la nivelul tău de abilități lingvistice. Acest lucru este adesea mai confortabil decât să exersați cu un student avansat sau un vorbitor nativ, deoarece există mai puțină presiune și vă oferă mai mult timp pentru a exersa cuvinte noi sau părți din propozițiile celuilalt,

Colecționează

Deoarece extinderea vocabularului este atât de importantă, identificarea de noi cuvinte este o mare prioritate. Acest lucru este valabil mai ales atunci când te afli într-un mediu de imersiune, dar este și ceva ce poți face în mod regulat chiar și atunci când ești acasă. Dacă utilizezi o aplicație de carduri digitale, cel mai bun mod este să creezi diferite „seturi” de carduri pentru a te ajuta să le organizezi.

Podcasturi și cărți audio

Ia în considerare modificarea unora dintre setările tale media pentru a-ți „îmbunătăți” expunerea obișnuită la noul limbaj. De exemplu, schimbarea locației și a preferințelor de limbă pe Facebook și LinkedIn te va forța să interacționezi cu limba pe care o înveți, chiar și atunci când „pierzi” timpul.

Emisiuni TV și filme

Încearcă să le vizionezi fără subtitrare prima dată, începând cu segmente de aproximativ 15 minute. Te va ajuta să îți îmbunătățești pronunția, gramatica și vocabularul plus poți vedea unele dintre contexte.

Ține conversații

Cea mai bună modalitate de a învăța o nouă limbă implică antrenarea urechii. Spre deosebire de limbajul scris, limbajul vorbit nu are aceleași indicii de context care te ajută să descifrezi și să separi cuvintele. Cursanții de limbi străine cu experiență exersează ceea ce știu deja cu material nou. Conversațiile sunt o altă modalitate de a exersa înțelegerea și cuvintele de acțiune. Pune întrebări despre lucruri pe care le auzi și discută public.

Flying Colours dezvoltă și susține training-uri și workshop-uri de limbă engleză generală și de engleză pentru afaceri construite și adaptate nevoilor specifice fiecărei companii. Cursurile sunt interactive și se desfășoară la sediul companiei, așadar nu va fi necesară organizarea deplasărilor de grup, iar timpul va fi folosit la maximum. Pe baza cunoștințelor și metodelor de predare acumulate în peste 10 ani de experiență în acest domeniu, inducem stilul de lucru și învățarea activă, participativă și perfect integrată mediului real în care cursanții lucrează zi de zi.

Echipa Flying Colours organizează de peste 10 ani cursuri de limbă engleză generală și de afaceri. Am susținut traininguri de limbă engleză pentru angajați din domeniul juridic, medical, IT&C, finanțe-bănci, resurse umane.

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.