fbpx Cum să rezolvi problemele legate de productivitatea scăzută a angajaților? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum să rezolvi problemele legate de productivitatea scăzută a angajaților?

Organizațiile cu un nivel de productivitate crescut sunt pur și simplu binecuvântate pentru faptul că au găsit cei mai productivi oameni care să lucreze pentru ei? Răspunsul scurt este nu. Creșterea productivității la locul de muncă nu înseamnă a spune oamenilor că nu fac suficient, deoarece această strategie s-ar putea să funcționeze pe termen scurt, dar pe termen lung, aceasta nu duce decât la apariția neîncrederii, ceea ce nu avantajează nimeni. Dacă soluția ar fi atât de simplă, aceasta nu ar fi o provocare cu care se luptă atât de multe organizații. Creșterea unei forțe de muncă productive este o problemă destul de complexă, care merită să fie profund abordată.


De ce nu sunt mai productivi oamenii?

Productivitatea angajaților poate fi definită în în mai multe moduri. Măsurarea productivității poate fi dificilă, în funcție de obiectivele pe care compania încearcă să le atingă.
O organizație care nu abordează problemele legate de motivația din spatele productivității, nu o vă scoate la capăt, ci va continua să piardă treptat oamenii talentați care ar putea face diferența în organizație.

Există o serie de factori care pot avea legătură cu productivitatea scăzută:

  • Misiunea, viziunea și valorile companiei nu sunt clare.
  • Obiectivele sunt de neatins, demotivând angajații.
  • Cantitatea este subliniată în detrimentul calității
  • Pregătire insuficientă cu instrumentele sau tehnologia necesare.
  • Tehnologia disponibilă pentru utilizare nu este suficientă.
  • Lipsa oportunităților de dezvoltare a carierei.

Diferite combinații ale acestor factori, printre altele, pot avea efecte devastatoare pentru implicarea și menținerea angajaților, ceea ce va afecta direct fiecare zonă a organizației. Organizațiile cu o cultură de învățare au parte de o productivitate ridicată
Multe organizații au dezvoltat un program de instruire care abordează abilități dure. Acestea sunt utile pentru îmbunătățirea nevoilor imediate ale organizației, dar atunci când vine vorba de depășirea provocărilor precum productivitatea scăzută sau pierderea avantajului competitiv, un program de formare modern și robust poate oferi soluții pe termen lung.
În industria de formare s-a discutat în ultima perioadă despre cum să deveniți o „organizație care să învestească în vânzare”. Aceasta este o discuție din care merită să faceți parte. Investiția în oportunitățile de dezvoltare a carierei angajaților reduce povara unei multitudini de provocări și îmbunătățește rezultatele afacerii.

Referință: https://www.bizlibrary.com/article/solve-productivity-problems/

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.