fbpx Cum să scrii cea mai potrivită scrisoare de scuză pentru o greșeală la job | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Cum să scrii cea mai potrivită scrisoare de scuză pentru o greșeală la job

Alexander Pope spunea că a greși este omenește. A face greșeli ni se întâmplă oricăruia dintre noi, iar atunci ne aflăm în situația în care ne tot stresăm, întrebându-ne ce și cum să facem în așa fel încât să rezolvăm situația.
Rezolvarea unei greșeli este cea mai importantă cale de a face față problemelor cauzate, iar o scrisoare de scuze reprezintă un surplus binevenit pentru a arăta că îți recunoști greșeala și că intenționezi să te asiguri că nu se va întâmpla din nou. În plus, este xtrem de apreciată de ulți dintre angajatori.
De aceea, ne-am gândit azi că ți-ar putea fi extrem de util un format pentru o astfel de scrisoare pe care să o folosești ori de câte ori ai nevoie. Sperăm noi cât mai rar spre deloc...

 

"Luna, ziua, anul
Numele
Departamentul/ functia
Catre:

Dragă doamnă/ domnule X,

Cuvintele nu pot exprima cât de rău îmi pare de faptul că/ cât regret faptul că (menționarea greșelii făcute). Greșeala mea a cauzat multe probleme pentru dumneavoastră și pentru toți cei implicați. Este o greșeală atât de neplăcută care nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată. Îmi cer scuze pentru toate problemele cauzate și sper să fiu capabil/ă să-mi remediez greșeala făcută.
Unul dintre cele mai importante aspecte ale muncii mele este acela de a fi mereu vigilent/ă și de a mă asigura că (menționează principalele tale atribuții).
Din păcate, atenția și concentrarea mea nu au fost maxime, provocându-mă să fac ceva care s-a transformat într-o problemă mult mai mare. De îndată ce mi-am dat seama de greșeală, am vorbit și m-am interesat la cei în măsură pentru a vedea cum aș putea să iau măsuri pentru a o rezolva. Am încercat tot ce puteam pentru a rezolva problema. 
De asemenea, vreau să știți mă voi asigura pe viitor că nu voi repeta niciodată această eroare. Voi fi foarte precaut/ă atunci când (menționarea sarcinii care a condus la greșeală)
În același timp, nu voi lăsa ca atenția și concentrarea mea să se rătăcească din nou, în așa fel încât să nu mai greșesc pe viitor în ceea ce privește sarcinile mele de muncă. 
Îmi place cu adevărat acest loc de muncă de la (menționarea companiei) și vreau să continui să lucrez aici. Deși nu-mi pot lua înapoi acțiunile, sper că această scrisoare, precum și implicarea și eforturile mele vor ajuta la rezolvarea problemelor pe care le-am provocat.

Cu sinceritate,
..............................."

 

 

sursa: greatsampleresume.com

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.