fbpx De ce o Academie de management? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

De ce o Academie de management?

Nu ne e teamă de cuvântul “academic”, deși, în sistemul educațional românesc, noțiunea a luat o conotație nu tocmai favorabilă; un program academic la standarde înalte îți oferă nu doar informații, ci și competențe și, totodată, ceea ce americanii numesc “smart specialisation”. Metodele de învățare sunt variate, pragmatice și interactive.

Conceptul de “academie” există deja în limbajul multor corporații, oferind managerilor lor programe interne complexe la nivel global, aliniate cu valorile și cultura organizațiilor, dar Academia de management EXEC-EDU își propune ceva mai mult.

Academia de management Exec-Edu include 7 programe de pregătire, unele dintre cele mai complexe de pe piață, organizate într-un format unic, care facilitează antrenarea competențelor pe parcursul mai multor luni. Este vorba despre o serie de sesiuni practice de învățare, organizate o dată pe săptămână și însoțite de lucru intens în echipe, în afara sesiunilor de curs. Obiectivul final este aplicarea celor învăţate de a doua zi si generarea de idei şi soluţii pentru provocările şi dilemele cu care se confruntă managerii.

Start in noiembrie 2018

Start in februarie/martie 2019

  • Excelența în management
  • Cursuri pentru lideri de success -Leadership 360°

Printre beneficiile participarii se numara:

  • Dobandirea unei perspective unitare, de ansamblu asupra unor competențe vitale pentru succesul organizației
  • Interacţiunea cu experți renumiți, cu experiență de business, dar și cu colegi cu profile diverse, cu care faci schimb de idei și opinii
  • Exersarea abilităţii de luare a deciziilor prin rezolvarea de studii complexe de caz, simulări de business, proiecte de echipă
  • Accesul la comunitatea absolvenților EXEC-EDU, o comunitate elitistă, dinamică, de manageri și antreprenori.

Aceste programe au o tradiție de 18 ani și au fost absolvite de 5600 de participanți care datorita competentelor dobandite au evoluat in cariera sau si-au dezvoltat afacerea. Alătură-te lor și participă la cursurile care iau startul în această toamnă!

Despre EXEC-EDU

Cu o echipa de peste 35 de experți, EXEC-EDU este unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata autohtona de training si consultanta, fiind listata anual in clasamentele ZF si fiind desemnată in 2012 compania de training a anului. Portofoliul sau include mai multe directii: programe de dezvoltare pentru manageri si antreprenori (peste 40 de cursuri,  cu grad de complexitate variat), workshop-uri de well-being si dezvoltare personala, teambuilding, coaching executiv. In ultimii ani, una din directiile importante ale activitatii  EXEC-EDU a fost dezvoltarea de programe personalizate pentru companii, construite pornind de la obiective specifice de invatare si adaptate profilului participantilor.

Companie
Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.