fbpx Domenii cheie ale specializării HR și L&D (1) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Domenii cheie ale specializării HR și L&D (1)

Fiecare organizație este unică, iar mărimea și domeniul de aplicare al funcției HR și L&D se vor adapta în mod corespunzător. Departamentele de resurse umane întruchipează și proiectează întru-totul valorile organizațiilor lor, astfel încât atunci când te gândești la primul sau la următorul tău rol, ar trebui să cauți mai întâi organizațiile ale căror valori le împărtășești.

Profesiile de HR și L&D oferă o gamă largă de opțiuni și oportunități de carieră. Dar care este rolul potrivit pentru tine? Iată o introducere la unele dintre diferitele locuri de muncă și specializări existente.

Azi, iată ce presupune și cum arată rolul de Generalist HR:

Varietatea este cuvântul de ordine aici. Într-o zi, lucrezi cu managementul pentru a atrage și dezvolta talente pentru a furniza strategia de afaceri. În alta, te implici într-un grup de angajați pentru un focus grup și identificarea celor mai puternici factori și declanșatori motivaționali. Vei avea nevoie de parteneriate confortabile cu managerii din companie și să fii gata să îi sprijini și să îi provoci pe măsură ce își conduc echipele. Ei te vor căuta și vor apela la tine pentru informații care pot ajuta la îmbunătățirea performanțelor de durată.

Iată ce spune despre acest rol Charlotte Fordham, HR Business Partner la HSBC: "Ca HR Business Partner, acționez în calitate de interfață a HR-ului cu mediul de afaceri și de voce a mediului de afaceri înapoi către HR. Este vorba despre gestionarea a două relații dinamice, interconectate. Două zile nu arată niciodată la fel. Trebuie să construiești relații bune, să ai încredere în cunoștințele de specialitate ale experților, în timp ce te gândești adesea la următoarele idei ale afacerii înainte ca aceștia să le gândească. Varietatea, amploarea și sentimentul de a fi un partener de încredere și de a fi privit ca un consultant al afacerii, fac din acest rol unul foarte plăcut!"
 

Anul acesta Learning Network realizează cel mai amplu studiu de piață privind tendințele în learning & development din România: L&D Industry SurveyVino și tu în comunitatea de experți ce identifică tendințele momentului in L&D și bucură-te de surprizele pregătite!

 

sursa: cipd.co.uk

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.