fbpx Dr. Christian Marmandiu: Relaţia medic-pacient este bazată pe o comunicare deschisă şi informală | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Dr. Christian Marmandiu: Relaţia medic-pacient este bazată pe o comunicare deschisă şi informală

Dr. Christian Marmandiu “Relaţia medic-pacient este bazată pe o comunicare deschisă şi informală, astfel încât pacientul să înţeleagă perfect ceea ce se întâmplă cu el. “

Care este filosofia clinicii Swiss Ecodent?

Swiss Ecodent Clinic are ca fundamente pasiunea şi implicarea, lucruri din care au izvorât, în mod natural, grija şi atenţia pentru confortul pacientului, din toate punctele de vedere emotional, fizic şi financiar.

Cum lucraţi cu companiile cărora le oferiţi abonamente corporate?

Fiecare companie beneficiează de soluţii personalizate pentru angajaţi, în funcţie de nevoile actuale. Astfel, angajaţii companiilor şi membrii famiilor lor se bucură atât de reduceri, cât şi de gratuităţi. La dispoziţia companiilor stă şi setul de benficii integrate, iar elementele care fac distincţia sunt evidente: transportul gratuit al pacientilor şi radiologia in-house.

La ce ar trebui să fie atenţi pacienţii când aleg o clinică stomatologică?

Alegerea clinicii stomatologice este un moment important în momentul în care o persoană decide să-şi îngrijească sănătatea. Iar decizia ar trebui luată in modul obiectiv, în funcţie de cercetarea pe care o face. Recomandările pot fi utile, însă fiecare persoană piveşte subiectiv, după nevoile şi principiile proprii.

Cea mai bună opţiune este aceea de a analiza variantele posibile, echipa medicală a clinicii, experienţa  în domeniu. Apoi eu personal consider foarte importantă încrederea.

Citeşte articolul integral în Ghidul de Compensaţii şi beneficii 2015.

Categorie

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.