fbpx Experiența sănătății, a fericirii și a prosperității prin 5 cărți | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Experiența sănătății, a fericirii și a prosperității prin 5 cărți

Well-being. Experiența sănătății, a fericirii și a prosperității, care include o sănătate mintală bună, o satisfacție ridicată a vieții și un sentiment de semnificație sau scop. Sau, pur și simplu, starea de a te simți bine.
Well-being-ul sau bunăstarea este ceva căutat de aproape toți, deoarece include atât de multe lucruri pozitive - te simți fericit, sănătos, conectat social și motivat. Din păcate, bunăstarea pare să fie în declin, iar îmbunătățirea sau cultivarea sa poate fi dificilă fără să știi ce să faci și cum să o faci.
De aceea, azi, am aprovizionat Mansarda noastra cu cărți și filme cu câteva recomandări de cărți care, sperăm noi, să vă ajute să vă cultivați și să vă îmbunătățiți starea de bine.

 

1. The Power of Moments

În bestseller-ul The Power of Moments, autorii aruncă o privire asupra a ceea ce face o experiență să fie extraordinară, memorabilă și cum să pot crea mai multe din aceste momente în viața de zi cu zi. Poți folosi această carte drept un ghid pentru a crea amintiri semnificative pentru tine și familia ta, experiențe mai bune pentru angajații, colegii sau clienții tăi și o viață cu adevărat îmbogățită.
O poți găsi aici:
https://www.books-express.ro/the-power-of-moments/p/wp,9780552174459


2. Judgment Detox

Gândește-te: Care este primul tău răspuns sau prima ta reacție la traficul congestionat, o schimbare de ultimă oră a planurilor sau un apel telefonic pasiv-agresiv de la mama ta? Răspunzi cu înțelegere sau critic? În această nouă carte, speaker-ul motivațional și life coach-ul, Gabrielle Bernstein, explorează o practică în șase etape care promite să te elibereze de resentimentele, furia și judecățile care te trag în jos și te ghidează să-ți construiești relații iubitoare cu tine însuți/ însăți și cu ceilalți.
O poți găsi aici:
https://www.books-express.ro/judgment-detox-release-the-beliefs-that-hold-you-back-from-living-a-better-life/p/wxq,9781501168963


3. Ballet for Life

Când Mary Helen Bowers a părăsit New York City Ballet, ea a decis să creeze un antrenament care ar arăta cum se pot forma trupurile dansatorilor - lungi, grațioși și slabi. Numit Ballet Beautiful, programul este acum disponibil în Balet pentru Viață pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să arate mai mult ca balerinele prin exerciții, lecții de postură și chiar sfaturi de frumusețe. În plus, cartea este plină cu imagini artistice, dacă ai nevoie de ceva frumos pentru a-ți împodobi masa de cafea sau casa.
O poți găsi aici:
https://www.books-express.ro/ballet-for-life/p/ap,9780847858378

 

Te așteptăm la Ultimate Well Being Experience, evenimentul adresat profesioniștilor în resurse umane, 
compensații și beneficii, antreprenorilor, consultanților de business, managerilor și psihologilor organizaționali!

 

4. The Joy of Doing Nothing

- "Ce mai faci?"
-  "Ocupat." 
Sună familiar? Dacă "ocupat" este cel mai bun și frecvent cuvânt pentru a îți descrie zilele, poate că este timpul să încetinești puțin ritmul. Această carte se numără printr cele mai bune cărți de sănătate din 2018. În "Bucuria de a face nimic", ghidul lui Rachel Jonat pentru simplificarea și detensionarea vieții, vei învăța să oprești programarea excesivă și să îți creezi mai mult spațiu pentru tine, familia ta și lucrurile care contează cu adevărat.
O poți găsi aici:
https://www.books-express.ro/the-joy-of-doing-nothing/p/wp,9781507204955

 

5. The Little Book of Lykke

Poate că ai auzit de The Little Book of Hygge, "hygge" fiind cuvântul danez  care descrie starea de bine. Cartea de față este scrisă de același autor, CEO-ul Institutului de Cercetare al Fericirii, Meik Wiking, și explorează "lykke" sau "fericirea". Wiking călatorește în toată lumea pentru a înțelege ceea ce îi face pe oameni fericiți și cum poți aduce practici globale care promovează fericirea în propria viață.
O poți găsi aici:
https://www.books-express.ro/the-little-book-of-lykke/p/wpz,9780241302019

Companie
Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.