fbpx Investitia in propria persoana- cheia succesului | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Investitia in propria persoana- cheia succesului

Investitia în propria persoana a devenit cheia succesului atat in plan personal cat si in plan profesional.

O modalitate de dezvoltare personală, de cunoastere si dezvoltare a a procesului interior, orientat spre obiective personale sau de business este coachingul. Vorbim despre Coaching cu NLPt aplicat în viaţa de zi cu zi şi cea profesională.

Cum sa facem sa obtinem rezultatul dorit, fie ca este vorba de viata profesionala sau de cea privata?

De multe ori nu ajungem la un rezultat pur si simplu pentru ca nu stim sa ne setam obiectivul in mod corect sau pentru ca nu reusim sa comunicam eficient cu persoanele implicate in rezultatul respectiv.

Alteori, ni se pare ca nu suntem intelesi sau ca nu ne exprimam intr-un limbaj usor de inteles de catre interlocutor, ceea ce face comunicarea greoaie, antreneaza un consum ridicat de energie si intarzie atingerea scopului.

Persoanele cu care comunicam, colegi, parteneri sau clienti ne transmit nu doar cuvinte, ci si o serie de indici ai limbajului corpului pe care daca stim sa-i decodificam asiguram succesul comunicarii.

O bariera de necontestat in bunul mers spre atingerea rezultatului o constituie conflictele care apar pe parcurs. Capacitatea de gestionare a conflictelor fara a afecta resursele disponibile si fara a “agita si mai mult spiritele” a devenit o competenta mult ravnita atat la birou cat si in familie.

Cu totii avem puncte tari, abilitati si resurse forte pe care trebuie sa invatam sa le punem in valoare. Astfel, vom putea contribui eficient si concret la implementarea proiectelor la care participam, cu acele resurse la care excelam. De asemeni, in situatiile importante, decisive, aceste abilitati si resurse forte ne pot ajuta sa luam cea mai buna decizie si sa actionam in cel mai potrivit mod.

Nu in ultimul rand, obtinerea unui rezultat depinde de folosirea eficienta a timpului si de modul in care resusim sa facem intalnirile, discutiile, sedintele eficiente. Acele intalniri in care toata lumea vorbeste diverse si aduce idei dar care nu se concretizeaza consuma resurse si intarzie procesele. Este important sa invatam sa ghidam discutiile si ideile astfel incat sa obtinem ceva concret.

Toate acestea dar si alte elemente legate de concepte NLP le poti deprinde intr-un program de training de 2 zile adresat tuturor celor interesaţi de Coaching & NLPt aplicat în viaţa de zi cu zi şi cea profesională.

Oferim singurul training introductiv în Programarea Neuro Lingvistica din Romania creat după un format al 'Austrian Training Center for NLP/NLPt' şi care respectă criteriile de formare Professional!

Professional înseamnă respectarea unor criterii riguroase legate de metodologia de formare, numărul de ore de training, modalitatea de evaluare şi calificarea trainerilor.

Este prima parte a programului COACHING cu NLP la un nivel Professional acreditat EuCF - certificarea Practitioner.

De fapt, in  cel mai concret mod posibil, temele parcurse sunt:

  • Modelul orientat pe rezultat în coaching – baza fiecărui proces de dezvoltare şi schimbare: vei învăţa să îţi defineşti obiective care îţi asigură suportul pentru dezvoltarea ta personală şi profesională. 
  • Rapport – condiţia pentru o comunicare bună şi eficientă: vei învăţa să dezvolţi bune contacte interumane prin folosirea limbajului trupului şi a cuvintelor în mod respectuos şi cu scop.
  • VAKOG – cele 5 simţuri, prin intermediul cărora stocăm şi filtrăm toată informaţia: vei învăţa să decodifici şi să vorbeşti diferite "limbi ale simţurilor" cu interlocutorii şi clienţii
  • Indicii de referinţă – indicii verbale şi nonverbale pentru a identifica starea interlocutorului: vei învăţa să înţelegi şi să reacţionezi la indici  ai limbajului corpului. 
  • Asociere/Disociere – managementul stărilor interne pozitive din viaţa de zi cu zi şi din conflicte: vei învăţa să îţi estimezi starea internă pentru a fi „la tine acasă” şi să gestionezi conflictele.
  • Ancore - conştiente, rapid realizabile şi utile pentru activarea resurselor în managementul personal: vei învăţa să utilizezi propriile forţe şi abilităţi în situaţii importante. 
  • Micul model de Coaching – structura de bază pentru Coaching, Mediere şi Terapie: vei învăţa structura de ghidare a discuţiei cu clienţii şi partenerii de discuţie. 
  • Presupoziţiile NLP – gândire sistemică pentru comunicare profesionistă: vei învăţa baza teoretică a conceptelor din care provine NLP.

Manualul Start pe care il asiguram cuprinde concepte și tehnici NLP cu aplicații în Coaching & NLPt. Programul asigura şansa participării ulterioare la etapele Intensiv şi Practitioner – un standard profesional al NLP-ului din România, condus de o echipă internaţională de formatori NLP/NLPt din România, Austria, Croaţia, Polonia, SUA.

Afla aici mai multe detalii despre programul Start in Coaching si NLPt!

Companie
Categorie

Tot ceea ce a facut până acum urmareşte un ţel: să ofere un suport performant şi profesionist celor din jur pentru a se dezvolta şi a-şi utiliza... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.