fbpx Nineta Ceaus- Un Festival care aduce impreuna studii de caz si experiente de bune practici | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Nineta Ceaus- Un Festival care aduce impreuna studii de caz si experiente de bune practici

Am spus-o de multe ori. La noi, la Learning Network, anul nou incepe odata cu toamna. Atunci este momentul in care ne punem in aplicare ideile ce se nasc primavara si le lasam sa se coaca peste vara. Atunci, este momentul innoirii. Insa, aceasta "toamna a anului nou" mai inseamna pentru noi ceva cu totul si cu totul deosebit. Festivalul Learning Network. Sarbatoarea invatarii pe care o pregatim cu drag si la care ne reunim an de an cu toti cei pentru care invatarea este un proces ce tine o viata intreaga si fara de care niciun profesionist nu este complet. 
Anul acesta, tema este "Change the Game" si, dupa Bucuresti, abia asteptam festivalurile de la Cluj si Timisoara, unde, alaturi de numerosi experti in domeniul lor de activitate, vom da si acolo startul schimbarii. Caci, ce ar fi invatarea si dezvoltarea noastra fara de ea?
Si cum Festivalul Learning Network inseamna in primul si in primul rand toti aceia care, de la un an la altul, il fac posibil, transformandu-l intr-o experienta din ce in ce mai utila si mai interesanta, azi, va prezentam un mini interviu cu Nineta Ceaus, Training & Development Manager la Telekom, unul dintre vorbitorii la Learning Network Festival.

Learning Network: Care este contributia pe care consideri ca o aduce pe piata romaneasca de L&D si HR Festivalul Learning Network?
Nineta Ceausu: Este o parere pe care mi-o pastrez inca de la primele editii si care se intareste de la un an la altul. Festivalul Learning Network aduce impreuna studii de caz si experiente de bune practici.
L.N.: De ce ai ales sa fii speaker la acest eveniment?
N.C.: Dintr-un motiv cat se poate de simplu! Pentru ca este unul dintre evenimentele de business learning de suflet, cu care am crescut si care si-a adaugat valoare an de an.
L.N.: Ce asteptari ai de la acest eveniment si ce reprezinta el pentru tine?
N.C.: Sper sa gasesc oameni interesati de zona de talent si de ce putem face cu oamenii care au potential recunoscut in organizatie. De asemenea, mai sper sa gasim impreuna oportunitati si solutii de a le pune in practica. Si cred ca ambele sperante nu vor fi nicidecum desarte.
L.N.: Ce recomandari poti face atat pentru vorbitori, cat si pentru restul participantilor la Learning Network Festival?
N.C.: Ramaneti conectati si identificati lucrurile care va aduc valoare.
L.N.: In opinia ta, anul acesta, ce aduce nou pe piata in care activezi Learning Network Festival?
N.C.: Cu siguranta, aduce un cadru mai larg de expunere.
L.N.: Nineta, cum caracterizezi piata de HR din Romania acestui moment si cum crezi ca va evolua ea in viitorul apropiat? Dar in ceea ce o priveste pe cea de L&D?
N.C.: DIn punctul meu de vedere, piata noastra de HR si de L&D cred ca atrage din ce in ce mai mult oameni tineri care au nevoie de expunere la bune practici. Iar asta este pur si simplu extraordinar.
L.N.: In urma Learning Network Festival, care este provocarea ta pentru colegii din HR si L&D?
N.C.: Ii provoc sa gaseasca cel putin un concept care sa poata fi implementat la nivel de companie.
L.N.: Mesajul tau pentru organizatori este...
N.C.: Tineti-o tot asa!

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.