fbpx Pencil Nex – Cum sa iti transformi pasiunea si talentul intr-o afacere de succes! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Pencil Nex – Cum sa iti transformi pasiunea si talentul intr-o afacere de succes!

Pencil Nex este grup format din cinci tineri artisti talentati din Romania, impreuna cu doi coordonatori, ambii absolventi de marketing si comunicare, care isi propun sa transforme modul in care este privita si perceputa arta si cultura in Romania si nu numai, aducand un aer proaspat si un mesaj plin de prospetime: “Punem simpatie pe hartie! promovam ARTA, nu cearta!

Prin acest mesaj, grupul format din Diana Adina Nine, Alexandru-Cezar Vranceanu (ambii realizatori de portrete grafice), Jean-Constantin Ciuntu, Martin Duma-Menghires (realizatorii creatiilor digitale Pencil Nex) si Ana-Maria Toma (caricaturista grupului), alaturi de managerii Cristina Borbely si Vlad Teodorescu Birla, isi propune sa revitalizeze arta, cultura, traditiile si sa ii incurajeze pe tineri sa-si urmeze pasiunil si talentul, aratand ca este posibil sa iti castigi existenta si facand ceea ce iti place, oferind si bucurie pe fetele celor care primesc in dar creatiile realizate de Pencil Nex.

Recent lansati pe retele sociale, pe Twitter @PencilNex si pe pagina lor de Facebook (http://facebook.com/PencilNex), tinerii artisti au reusit sa atraga interesul a peste 2.000 de oameni, ajungand chiar in atentia presei si starnind simpatia mai multor persoane publice din Romania, printre care se numara: Andi Moisescu (Realizatorul emisiunii “Apropo TV”), Cristian China Birta (Chinezu, blogger si realizator de emisiuni), Radu Banciu (realizatorul emisiunii “Lumea Lui Banciu”), Mihai Bendeac (actor), Creative Monkeyz (creatorii animatiei Robotzi) si a Organizatiei Mai Mult Verde, pentru creatiile lor care sustin protejarea naturii.

Dornici de afirmare si cu un grad foarte ridicat de talent, tinerii au pornit din mediul online, oferind bucurii atat in randul internautilor, cat si persoanelor din mediul offline, portretele, caricaturile, cartoonizarile (transfomarea unui personaj real in desen animat) si diversele lor creatii digitale, fiind din ce in ce mai solicitate de catre iubitorii de frumos, pasionatii de arta sau de catre oamenii care vor sa ofere un cadou unic, un cadou de neuitat, unor persoane dragi.

Alegand sa abordeze oamenii intr-un mod natural, intr-un mod simpatic, tinerii reusesc sa aduca arta mai aproape de om si omul mai aproape de artist, prin simplul fapt ca orice persoana ii poate contacta pe pagina lor de Facebook, pe Twitter sau pe adresa lor de e-mail ([email protected]), unde cei interesati pot pune intrebari, pot oferi sugestii, critici si aprecieri si pot comanda creatii de-ale tinerilor artisti.

Prin faptul ca sunt primul grup de tineri artisti din Romania care isi propune sa arate ca tanara generatie nu este interesanta numai de non-valori si ca se pune intr-adevar accent pe cultura, traditie si arta, Pencil Nex isi doreste sa le arate tinerilor ca orice pasiune si talent trebuie urmate si practicate, fiind o potentiala sursa de venit, fiind chiar cel mai placut si util mod de a-ti castiga existenta.

Pencil Nex continua sa puna simpatie pe hartie si alaturi de alti pasionati ai artelor si frumosului, isi propun sa promoveze ARTA, nu cearta, lasand deoparte ura, promovand numai cultura.

Tags
Categorie
Andrei Nistorescu
Andrei este un tanar de 26 de ani, din Constanta, absolvent al ASE-ului din Bucuresti, pasionat de cultura, arta, istorie, geografie si un bun... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.