fbpx Sorin Faur, influencer-ul Anului 2018 în HR | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Sorin Faur, influencer-ul Anului 2018 în HR


Marți, 20 noiembrie 2018, s-a desfășurat conferința "Lecții învățate & Gala Performanței 2018”, organizată de Oxygen Events, încheiată cu o Gală a Performanței, care, potrivit organizatorilor, a avut drept scop răsplătirea performanței, inovației, inițiativei și performanței.

Agenda evenimentului "Lecții învățate & Gala Performanței" 2018, spun organizatorii, a îmbinat în mod creativ discuțiile aplicate, talk-show-ul, testimonialele și momentele de premiere a celor declarați PERFORMERII anului 2018 în domeniile pe care le reprezintă cu profesionalism, etică și implicare socială, aducând beneficii importante României.

În cadrul acestei Gale, Sorin Faur, fondatorul Academiei de HR, a primit titlul Influencer-ul Anului 2018 în HR și medalia România, 100 de ani.


Sorin Faur are peste 18 ani experiență în domeniul Resurselor Umane, fiind implicat în proiecte complexe de consultanță și management în arii precum: diagnoză organizațională, cultură organizațională, design și optimizare organizațională, managementul schimbării, managementul performanței, politici și proceduri de HR, recrutare, training, assessment.

Felicitări și din partea noastră, Sorin! 

Categorie
Echipa Learning Network

Learning Network este terenul de joacă al celor care cred în puterea învățării, sunt curioși să își descopere limitele și își doresc să obțină... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.