fbpx Stresul iti afecteaza calitatea vietii? | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Stresul iti afecteaza calitatea vietii?

Ce se poate intampla daca alegi sa participi la un trainig despre stres management?

In primul rand poti afla daca esti stresat si cat de stresat esti. In al doilea rand, cu siguranta, iti vei creste considerabil sansele de a-ti imbunatati calitatea vietii. De cele mai multe ori, performantele noastre, atat in viata personala cat si in cea profesionala, sunt conditionate de starea psihica. In perioadele in care ne simtim stresati, agasati, avem senzatia ca lucrurile nu ne ies asa cum ne-am dori. Depinde de noi sa eliminam stresul negativ si sa lasam loc pentru cat mai multa concentrare si stare de bine.

Ce se va intampla cu organizatia din care faci parte daca vei participa la cursul Stress Fighters?

Organizatia te va urma. Asadar, si ea isi va imbunatati calitatea vietii. Va deveni mai echilibrata, mai optimista si mai priceputa in lupta cu stresul. Este un proces natural intrucat noi oamenii avem tendinta de a ne adapta starii celorlalti. Asadar, cu cat sunt mai multe persoane calme la locul de munca, cu atat ceilalti se vor alinia la aceasta directie.

Mai exista un element demn de luat in seama. Suntem tentati sa ne apropiem de cei care par calmi, prietenosi, zambitori. Asadar, eliminand stresul vom reusi mult mai usor sa comunicam cu ceilalti si sa ni-i apropiem.

De ce sa alegi cursul sustinut de Alexandru Busila?

Simplu. El zilnic se lupta cu stresul, alaturi de clientii lui, in cabinetul de psihoterapie. El insusi a fost atacat de stres in repetate randuri si de fiecare data a castigat lupta.

Alex stie ca atunci cand vine vorba despre stres, retetele nu sunt suficiente. Mai este nevoie de acel ceva care tine cont de faptul ca fiecare dintre noi este unic si, de aceea, receptiv la lucruri diferite.

Apropo, daca alegi sa mergi la cursul Stress Fighters organizat de HPDI, intreaba-l pe Alex despre masina neagra. Stie el. 

Mai multe detalii despre cursul Stress Fighters, dar si despre Alexandru Busila gasesti aici. Grabeste-te, o noua sesiune incepe in curand!

Categorie

Andrei este licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comu­nicării din cadrul Universității din București.

Prin natura... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.