fbpx Teatru în aer liber și premii la final de stagiune Teatrul Elisabeta | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Teatru în aer liber și premii la final de stagiune Teatrul Elisabeta

Ca și mâncatul pe stradă și concertele, teatrul câștigă câteva puncte când se petrece în aer liber. Apare o chimie specială între actori și spectatori care pot să se privească în ochi la lumina zilei (sau înseratului).
Poate se întâmplă asta și pentru că este o întoarcere la cum era teatrul în timpurile de început. Poate pentru că amestecat cu zgomotul străzii, într-o piesă în aer liber ai sentimentul că orice se poate întâmpla. Este o experiență pe care nu ar trebui să ți-o refuzi pentru că vei dobândi un plus de libertate, relaxare și bucurie.

Rasete cu lacrimi și premii de proporții la sfârșit de stagiune

Teatrul Elisabeta vă invită vineri, 6 iulie, la Grădina de Vară Herăstrău, la cel mai mare spectacol de teatru în aer liber!

Pentru al treilea an consecutiv, Teatrul Elisabeta închide stagiunea cu mare fast, cu o reprezentație cu totul specială, a celei mai iubite comedii: “Boeing Boeing”. Și dacă tot v-a obișnuit cu experiențe inedite și surprize de proporții, nici de aceasta dată nu se dezice: o super vacanță de 7 nopți în Cappadocia, un voucher în valoare de 1000 de lei oferit de Bottega Verde, un voucher VIP oferit de Teatrul Elisabeta, sunt doar câteva dintre premiile pe care le-au pregătit pentru voi, cei care iubțti să râdeți cu lacrimi.

“Boeing Boeing” este comedia care de șase stagiuni se joacă doar cu casa închisă, fiind vizionată de la premieră și până iîn prezent de peste 60.000 de spectatori. De altfel, “Boeing Boeing” detine și un record Guinness Book pentru cea mai jucată piesă franțuzească la nivel mondial. Din distribuție fac parte Bogdan Stanoevici, Lucian Ghimisi, Maria Buză, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc, Tania Popa și Cosmin Vijeu.Boing Boing

 “Boeing Boeing” spune povestea arhitectului Bernard, personajul principal al piesei este un burlac convins și un playboy veritabil care își trăiește viața în compania a trei stewardese superbe, dar care nu au habar una de cealaltă. Acest lucru este posibil datorită unui mecanism impecabil planificat în baza analizei amănunțite a orarelor de zbor și a iscusinței menajerei sale Berta. Numai ca un nou model de avion Boeing introdus pe piață dă peste cap toate orarele de zbor și aduce împreună în același oraș, iar apoi în aceeași casă cele 3 logodnice stewardese. Cum se termină aceasta cursă plină de turbulențe amoroase? Putem afla doar la Gradina de Vară Herastrău!

Pentru informații suplimentare, www.TeatrulElisabeta.ro I 0727.703.703

Categorie
Încă nu există conținut.

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.