fbpx Top 10 cele mai populare bloguri din lume | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Top 10 cele mai populare bloguri din lume

Acestia sunt bloggerii care au inspirat vizitatorii online din toata lumea. Zi de zi blogurile lor sunt accesate de milioane de oameni de pretutindeni. Ceea ce a inceput, cel mai probabil, ca o pasiune, i-a transformat pe cei zece creatori in oameni de afaceri.

1.  Huffington Post

Acesta este blogul numarul 1 din lume. El a fost conceput de trei persoane, fondatorul principal fiind Arianna Huffington.  Este un site american focusat in principal pe stiri din sfera politicii, sportului, religiei, socialului, actualitatii. Imagineaza-ti ca, intr-o zi, blogul a primit nici mai mult nici mai putin de 14.000 de comentarii! Fara alte explicatii…

2.  Mashable

Mashable a fost creat de Pete Cashmore in 2005. Acest blog a transformat bloggingul intr-o preocupare si afacere autentica. Mashable este dedicat stirilor din social media si ofera sfaturi despre IT: software, tenhici de blogging, retele sociale. 

3.  TMZ

TMZ inseamna Thirty Mile Zone si a fost revelatia anului 2007, potrivit NewsWeek, care l-a numit “Breakout blog of 2007”. Temele TMZ sunt din zona cancanurilor despre celebritati, a stirilor din lumea mondena, a zvonurilor de la Hollymwood. Era de asteptat, deci, sa fie in top 3.

4.  Engadget

Endgaget e detinut de AOL si este un site despre tehnologie, produse digitale, gadgeturi electornice. A fost infiintat in 2004. Blogul ofera ultimele stiri din domeniu si se numara totodata printre cele mai populare bloguri despre tehnologie din lume.

5.  TechCrunch

TechCrunch blog a fost creat de Michael Arrington in 2005. TechCrunch se axeaza pe chestiuni de tehnologie si pe probleme legate de websiteuri. TechCrunch este chiar cel mai popular blog de tehnologie..

6.  Gizmodo

Gizmodo a fost creat de Peter Rojas in 2002. El se focuseaza, si acesta, pe informatii din sfera tehnologiei...

7.  The business Insider

Business Insider a castigat o popularitate imensa din 2009. Blogul se axeaza pe chestiuni de business, dupa cum o arata si numele, dar si pe informatii din zona de entertainment. Popularitatea lui vine si din povestile si noutatile de business postate. 

8.  Lifehacker

Creat in 2005 de Gina Trapani Lifahacker este foarte popular printre cititorii sai pentru sfaturile zilnicie legate de blogging, software, productivitate personala, recomandari pentru download si tot feluri de instrumente care ii pot ajuta pe bloggeri sa isi imbunatateasca activitatea. Blogul a inspirat o serie intreaga de bloggeri care si-au propus sa isi faca un brand prin blogging.

9.  Gawker

Gawker s-a nascut in 2003 si este opera lui Nick Denton. Gawker publica stiri si sloganul sau este: "barfa de azi este stirea de maine”. Este popular in special pentru stirile legate de ce se intampla zilnic in Manhattan. |

10. Perez Hilton

Perez Hilton a fost creat de Mario Armando Lavandeira, Jr in 2011. Intre timp creatorul a devenit si o figura cunoscuta in lumea televiziunii. Blogul lui ofera informatii despre muzica, lumea modei (manechinelor), celebritatilor din cetatea filmului american.

Bloggingul este un mod de viata pentru multi, atat in calitate de creatori, cat si de consumatori online. Pentru unii dintre cei multi insa, el poate deveni si un business. Iata dovada: se estimeaza ca blogul numarul 1 din lume aduce, ca profit lunar, 230.000 de dolari. Iar cel al lui Pete Cashmore 56.000. O binevenita sugestie de afaceri, deci…

Traducere si adaptare dupa Top Best Listed

Categorie

Deşi am la bază studii de filosofie, în ultimii doi ani m-am concentrat mai degrabă pe cele de training, în cadrul unui master al Facultăţii... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.