fbpx Train the Trainer – primul pas (P) | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Train the Trainer – primul pas (P)

Orice călătorie, cât de lungă, începe cu primul pas. Al doilea pas vine firesc după primul, al treilea, al patrulea sunt deja pași care te fac sa apreciezi călătoria mai mult decât destinația.

Poate ca este alegerea ta să devii formator acreditat, poate că este o sarcina de serviciu, sau poate simți ca este un accident. Întâmplător însă sigur nu este, pentru ca dorința  de a deveni trainer nu apare de nicăieri. Nevoia de a-ți rafina stilul de comunicare, și de a avea mai mult impact asupra celor din jurul tău poate fi motorul care te face să cauți oportunități de dezvoltare.

Programul Train The Trainer este un prim pas pentru a începe sa te dezvolți , cu scopul de a putea mai departe să-i dezvolți pe ceilalți. Daca este important pentru tine sa-i ajuți pe cei din jurul tău, să facilitezi învățarea adulților și transferul de cunoștințe și abilități , un curs Train The Trainer este potrivit pentru tine.

Noi iți propunem Școala de Training – Certificare, cursul nostru Train The Trainer acreditat ANC, cu peste 500 de absolvenți proveniți din zona corporate  și nu numai. La cursul nostru au participat profesori de liceu,  oameni de PR, cântăreți de operă, monitori de ski, avocați, medici, jurnaliști, și bineînțeles, traineri. Este un curs de trei zile care te scoate din zona de confort, dar care te pregătește  pentru primii pași ai  profesiei de Formator.

Abilitățile de prezentare, de interacțiune cu participanții, de construire a modulelor de curs, sau de evaluare a rezultatelor sunt dezvoltate prin activități experiențiale, prin jocuri de rol, și prin exerciții demonstrative. Iți arătam cum se construiește si cum se susține un modul de curs, iar tu ca participant iți vei construi propria activitate de training. Întregul proces este unul de auto-descoperire, de creștere a încrederii în sine, de control al emoțiilor atunci când te afli în fața unui public.

Un trainer nu se formează în câteva zile de curs. De aceea Train the Trainer este primul pas din călătorie. Un trainer se formează în timp, cu multă muncă, efort și învățare continuă. Ceea ce iți promitem  este că la finalul programului de certificare vei pleca având fixate elementele esențiale, și o direcție clară de dezvoltare în cariera de trainer.

Poate ca nu iți dorești sa faci din  training un mod de viață, însă ceea ce înveți la Train the Trainer te va ajuta atât in domeniul profesional atunci când va trebui sa prezinți și sa te prezinți, precum și în viața personala. Daca începi aceasta călătorie te vei îndrăgosti de toate experiențele de învățare prin care vei trece, vei descoperi pasiunea de a face lucrul bine făcut, de a descoperi că ,,mici diferențe în abilitați duc la enorme diferențe in rezultate’’.

„Atâta timp cât faci ceea ce-ti place nu ai senzația ca muncești nici o zi din viața ta”, spune o vorbă  veche . Ca trainer,  aceasta stare de grație este esențială,  pentru ca ea ne ajuta sa oferim experiențe unice și memorabile de învățare. Experiențe pe care ți le punem la dispoziție cu mare drag!

Categorie
mihai curelea

Mihai este fondatorul Școlii de Training, un proiect pornit din pasiunea pentru training și din dorința de a contribui la dezvoltarea celorlalți... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.