fbpx Video: Dezvolta-ti abilitatile de coaching si fii un manager mai bun pentru oamenii tai | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Video: Dezvolta-ti abilitatile de coaching si fii un manager mai bun pentru oamenii tai

Stim deja ca un manager bun nu doar conduce oamenii, ci ii si ajuta sa creasca, ii inspira si ii motiveaza, coaching-ul fiind unul dintre cele mai puternice instrumente in acest sens. Insa, cum faci sa iti gasesti timp pentru fi si un coach excelent pentru echipa ta?

Specialistii de la Harvard Business Review spun ca daca nu reusesti sa iti faci timp pentru a-ti dezvolta oamenii din echipa ta, ei vor veni intotdeauna la tine atunci cand au nevoie de raspunsuri in loc sa caute singuri solutii. Iar acest lucru, pe de-o parte, omoara productivitatea si creativitatea echipei tale, iar pe de alta te epuizeaza pe tine deoarece, pe termen, lung, iti va consuma mai mult timp si mai multa energie decat ai investi in dezvoltarea oamenilor. Desi pare greu la inceput, va trebui sa lucrezi cu fiecare membru al echipei in parte pentru a stabili si atinge propriile obiective de crestere, pentru a-l sustine in eforturile lui si pentru a-i masura progresul.

Daca nu stii cum sa faci acest lucru, urmareste webinarul interactiv realizat de Ed Batista, Executive Coach si co-autor HBR Guide to Coaching Your Employees, webinar in care ofera idei si informatii din vasta sa experienta si din ghidul la a carui realizare a contribuit, extrem de utile pentru toti managerii care doresc sa devina si coachi eficienti. Batista descrie modul in care iti poti imbunatati abilitatile de coaching, cum sa iti creezi planuri realistice si inspirationale pentru cresterea oamenilor tai, cum sa iti personalizezi abordarea si, mai ales, cum sa oferi suportul necesar angajatilor tai pentru a atinge nivelul de performanta dorit:

 

 

Categorie

In prezent, sunt Online Content Manager al portalului LearningNetwork.ro. Trecutul nu... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.