fbpx Zi grea? Aceste TED-uri pot fi exact ceea ce ai nevoie! | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Zi grea? Aceste TED-uri pot fi exact ceea ce ai nevoie!

Ți se întâmplă și ție, nu-i așa? :) Zile din acelea când tot ce îți dorești e să ajungi mai repede acasă, unde să nu mai auzi, să nu mai vezi pe nimeni și nimic, pur și simplu, să stai până te reîncarci și ai chef din nou de lume și de restul. Se numește zi proastă și, din păcate, le avem cu toții din varii motive. 
Iar, atunci când asta se întâmplă, ce bine ar fi să existe un "remediu" minune care să facă să ne dispară toate senzațiile, sentimentele negative, întreaga epuizare și orice mai caracterizează astfel de zile. Ei bine, nu îl putem numi chiar remediu minune, însă este cu siguranță o metodă care ne poate ajută să ne remontăm rapid, uitând ziua proastă și așteptând-o pe următoarea care, evident, va fi una excelentă! Așa că, dacă ai o zi proastă, îți recomandăm să apelezi cu încredere la aceste TED talks, care îți pot reinstaura rapid încrederea în umanitate și în zile mai bune:

 


Dacă îți plângi de milă: A trăi dincolo de limite

Amy Purdy a iubit skateboarding-ul și călătoriile. Însă a devenit mai greu să își urmeze aceste pasiuni odată ce și-a pierdut ambele gambe. 
"Pentru că picioarele mele nu m-au transformat într-o persoană cu dizabilități. Ele m-au transformat într-una cu abilități", spune Amy într-o discuție cu adevărat plină de inspirație.

 

Dacă te simți trist/ tristă: The Three A’s of Awesome

Neil Pasricha dezvăluie secretul său pentru o viață fericită. Și, da, este posibil. Și, da, la final, după ce vei afla filozofia și sentimentele lui Neil, te vei simți de două ori mai bine decât înainte. 

 

Dacă te simți singur/ singură: A Virtual Choir 2,000 Voices Strong

Compozitorul și dirijorul Eric Whitacre a avut un vis mai puțin obișnuit. Să conducă un cor virtual. În această discuție extrem de emoționantă, el explică cum a făcut ca oameni din întreaga lume să îi trimită înregistrări audio pentru a da viață acestui cor.
Rezultatul? În acest TED, odată cu povești absolut fascinante despre ce s-a întâmplat după ce video-ul cu acest cor virtual a fost postat. 

 


Dacă te simți lipsit/ lipsită de inspirație: Your Elusive Creative Genius

Este prezentarea perfectă pentru oricine își simte creativitatea provocată. 
Elizabeth Gilbert, autoarea celebrei cărți "Eat, Pray, Love" dezvăluie de ce nu ar trebui să ne gândim la oameni ca la "genii". În loc de asta, spune ea, ar trebui să ne gândim la oameni ca la navele care poartă geniu. 

 

 

sursa: themuse.com

Companie
Categorie

Specialist în comunicare şi imagine publică şi internă în domeniul de business si politici sociale, marketing online și PR. Learning... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.