Afla cat de inteligent emotional esti si cum te poti dezvolta
Cine nu arvrea sa fie mai inteligent? Sa aiba un coeficient de inteligenta emotionala mai inalt? Studiile arata ca un niveli nalt de inteligenta emotionala (EQ) faciliteaza succesul in cariera, performantele in leadership, calitatea realtiilor, chiar si starea de sanatate, de satisfactie personala si de fericire.
In timp ce coeficientul de inteligenta (IQ) este greu de schimbat, coeficientul de inteligenta emotionala (EQ) poate fi dezvoltat, daca reusim sa constientizam de unde pornim si alegem sa antrenam zonele unde nu suntem acolo unde ne dorim.
In cadrul acestui program, participantii vor auto constientiza nivelul actual al competentelor de inteligenta emotionala cu ajutorul profilului Hogan EQ si vor descoperi pe parcursul unei zile de workshop cateva strategii de crestere a acestor competente.
Pasii programului
1. Parcurgerea chestionarului Hogan EQ si obtinerea profilulului personal pe cele 6 competente ale inteligentei emotionale
Fiecare participant va primi propriul raport care cuprinde scorurilei ndividuale la cele 6 competente specifice inteligentei emotionale, precum si sectiuni narative cu privire la punctele forte si ariile de dezvoltare.
2. Intelegerea profilului personal si antrenarea inteligentei emotionale : 1 zi de workshop
Pe langa intelegerea profilului personal care constituie primul pas in orice demers de dezvoltare, vom antrenena cele 6 competente ale inteligentei emotionale, intr-un spatiu dinamic si securizant. Participantii vor lucra in grupuri mici, interactiv, vor experimenta, reflecta si asuma decizii. In cadrul workshop-ului se vor folosi instrumente si tehnici de coaching care ii vor ajuta pe participanti sa abordeze noi perspective si sa gaseasca solutii cu aplicabilitate imediata.
Cele 6 competente ale inteligentei emotionale care vor fi antrenate sunt:
1. Auto-constientizarea emotionala: gradul in care o persoana este in contact cu propriile emotii.
2. Detectia emotiilor celorlalti: gradul in care o persoana este constienta de emotiile celorlalti.
3. Auto-reglarea emotiilor: gradul in care o persoana este capabila sa mentina o stare emotionala pozitiva.
4. Influentarea: gradul in care o persoana este capabila sa exercite o influenta pozitiva asupra starilor emotionale si comportamentelor celorlalti.
5. Exprimarea emotiilor: gradul in care o persoana este capabila sa comunice eficace starile emotionale dorite.
6. Empatia: gradul in care o persoana este capabila sa simta ceea ce simt ceilalti.
Data: 08 decembrie
Interval orar: 10:00 - 13:00
Taxa de participare: 300 Euro + TVA.