fbpx Educatie financiara pentru profesionisti cu viziune | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Educatie financiara pentru profesionisti cu viziune

Nivel
Intermediar
Avansat
Descriere

Cu gandul la anul care vine, te provocam sa experimentezi direct planificarea personala in cadrul unui workshop de 2 ore, cu scopul de a-ti seta directia si busola cu ajutorul carora poti trai cu intentie in 2018. 

“2018 Vision Board” + “Monthly Log” + “Decalog” = un an plin de impliniri

In sensul strict, prin “vision board”, intelegem o colectie de imagini si cuvinte postate pe o placa undeva unde le putem vedea in fiecare zi. In cadrul instrumentelor de creare a bunastarii, prin “vision board” intelegem un exercitiu de reprezentare vizuala a tot ceea ce vrei sa fii, sa faci si sa ai in viata ta. Este un instrument de readucere in atentie, zilnic, a celor mai puternice dorinte ale tale - si este puternic pentru ca incotro se indreapta atentia, se indreapta si fluxul de energie care directioneaza eforturile, timpul si resursele de care dispui. 
“Monthly Log” este instrumentul de planificare anuala a actiunilor cheie necesare pentru realizarea elementelor din “vision board”; fizic este o pagina in care creativitatea si analiza critica se intalnesc pentru a crea un “roadmap” eficace spre ceea ce-ti doresti sa obtii. 
“Decalogul” este lista celor 10 “reguli de viata” dupa care iti propui sa traiesti pentru a realiza lucrurile propuse in “Monthly Log” si “Vision Board” - practicile de fiecare zi / saptamana / luna. 

Ca practica de inceput de an, aceste trei instrumente te ajuta sa raspunzi la 4 intrebari:

- daca banii, opiniile si judecatile oamenilor, propriile-ti frici n-ar conta, ce ai fi - de a face - ce ai avea in anul ce vine?
- ce trebuie sa crezi pentru a putea fi - face - avea aceste lucruri in anul nou? 
- ce resurse interioare ai nevoie sa activezi pentru a putea fi - face - avea ceea ce ti-ai propus?
- cum ai nevoie sa traiesti anul 2018 pentru a-ti putea indeplini dorintele? 


Taxa de participare: 20 de euro

(din considerente esentiale pentru buna desfasurarea a acestui workshop, te rugam ca, pana la data de 14 decembrie, sa depui in contul pe care ti-l vom trimite 50% din taxa de participare, un avans necesar rezervarii locului la acest workshop)

te asteptam!

Cerere curs inhouse