fbpx Evolutiv HR Program | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Evolutiv HR Program

Categorie
Nivel
Incepator
Intermediar
Certificari
ITOL
Descriere

Evolutiv HR Program

 

De ce un program de dezvoltare în Resurse Umane?

Credem în misiunea noastră de a dezvolta oamenii din organizații. Dar, mai credem că, pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să creăm un parteneriat solid, bazat pe încredere și respect reciproc cu cei care au, de cele mai multe ori, rolul delicat de a creea un echilibru instabil între vocea managementului și vocea angajaților. De aceea, ne dorim, ca prin tehnici, intrumente, cunoștințe, bune practici, informații de ultimă oră și împărtășire de experiențe profesionale cu diverși practicieni în Resurse Umane, specialiștii în Resurse Umane să dobândească ei înșiși o voce care să le permită să fie consilieri strategici, indispensabili pentru business-urile pe care le servesc cu dedicare și pasiune.

 

Viziunea noastră

Dorim ca profesioniștii în Resurse Umane, din orice zonă ar proveni, să fie capabili, într-o lume plină de crize financiare, politice și sociale dar și de dezvoltări tehnologie extraordinare, să susțină colegii lor în crearea unor culturi organizaționale agile, bazate pe învățare colaborativă, împărtășire, dezvoltare de know-how intern prin oameni, și dedicare, care să permită acelor organizații să reziste la testul schimbărilor.

 

Module Evolutiv HR:

 

  1. Recrutare
  2. Relațiile de muncă
  3. Managementul Performanței
  4. Compensații și Beneficii
  5. Strategia de învățare în organizații
  6. Managementul talentelor și planificarea Succesului

 

Modulele includ și trei SIMULĂRI DE BUSINESS care...

  • Oferă un cadru sigur în care poți experimenta decizii reale, fară teama de a greși. Dimpotrivă!
  • Îți oferă feedback în timp real! Consecințele comportamentelor și ale deciziilor luate sunt experimentate rapid și direct!
  • Sunt un exercițiu activ de gândire strategică. Îți oferă o imagine de ansamblu a companiei, generând decizii și rezultate mai performante
  • Sunt personalizate. Construim împreună obiectivele, contextul și parametrii simulărilor pentru a fi cu adevărat relevante!

Preț Early bird 1512 Euro + TVA pentru plățile integrale până la 31.08.2019

Cerere curs inhouse