fbpx De la conferinta la evenimente de invatare | Learning Network Mergi la conţinutul principal

De la conferinta la evenimente de invatare

Mi s-a spus de nenumarate ori ca FUN nu este o valoare de business. Cu toate astea imi este greu sa imi imaginez cum ai putea sa mergi la munca, zi de zi, an de an si sa ai rezultate, fara sa iti placa ceea ce faci.

Cea de-a doua editie a Festivalului va avea loc la  Crystal Palace Balrooms in perioada 29 - 30 septembrie 2015. 

In activitatea de publisher al portalului Learning Network, am avut ocazia sa cunosc multi traineri, consultanti si oameni de hr care impartasesc aceeasi pasiune pentru invatare si pentru munca pe care o fac. Intrebarea comuna a fost si este cum transferi bucuria de a invata celorlalti, cum poti sa ii aduci la intelegerea ca prin asimilarea de noi cunostinte si comportamente, munca devine mai usoara si performanta creste. Ca rezultatele pot fi uimitoare si ca cele 8 – 10 – 12 ore petrecute la birou pot fi reduse iar satisfactia … vorba binecunoscutei reclame nepretuita?!

Pe 24 si 25 septembrie ne intalnim la Learning Network Festival cu peste 80 de specialisti in learning & development, traineri interni si externi, manageri de dezvoltare organizationala si resurse umane. Timp de 2 zile vom trai impreuna o experienta de invatare unica. Pentru prima data in Romania panelurile si prezentarile nelipsite din conferinte, sunt inlocuite cu invatarea colaborativa. Vom participa la ateliere dedicate grupurilor mari si la sesiune de conversatie si dezbatere.

Obiectivul evenimentului este de a aduna cat mai multe exemple de bune practici, a identifica nevoile departamentelor de learning & development si de a aduce noi perspective aspura situatilor pe care le avem de rezolvat.

Ideea evenimentului a pornit de la conceptul unconference -  preluat de la intalnirile companiilor de IT in care regula de baza este if you’re not learning or contributing stay out of it. Agenda sesiunilor va fi realizata impreuna cu participantii pornind de la 3 – 5 subiecte identificate impreuna cu vorbitorii invitati ca fiind hot topics cu care organizatiile se confrunta anul acesta.

Learning Network Festival este raspunsul nostru la realitatea ca specialistii de learning & development au destul de putine traininguri specializate in care sa isi poata rafina cunostintele si abilitatile. Dincolo de cartile citite si experienta acumulata la job, LNF aduce schimbul de experienta structurat si invatarea din interactiunea cu colegi din aceeasi industrie.

Numele de Festival a fost alest pentru ca un festival este locul in care te intalnesti cu cei care au aceleasi pasiuni si interese ca si tine, intr-un cadru informal, apropiat si dupa care ramai la final cu satisfactia timpului bine investit.

Learning Network Festival celebreaza invatarea si impreuna vom contribui la cresterea nivelului de performanta al activitatii de instruire.

 

 

 

 

Categorie
clementina-anghelache-2023
Publisher

Clementina Anghelache este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.