fbpx Microsoft Office Excel – analiza predictiva si suport decizional | Learning Network Mergi la conţinutul principal

Microsoft Office Excel – analiza predictiva si suport decizional

In contextul business actual,  informatia inseamna putere. Accesul rapid la informatia de care ai nevoie, atunci cand ai nevoie, poate face diferenta intre succes si esec pentru afacerea ta. Unul dintre instrumentele cu un mare potential in oferirea de suport decizional este Microsoft Excel. Excel reprezinta mult mai mult decat stocarea datelor, oferind numeroase beneficii de prelucrare a datelor: sinteza, sumarizare, grupare, rapoarte, staistici comparative, analize „what-if”, analiza predictiva.

Indiferent pe ce nivel te afli in piramida managementului din compania ta, Excel este pentru tine!

[[{"fid":"1570","view_mode":"default","type":"media","attributes":{"height":"190","width":"300","style":"float: left; margin: 2px 1px;","alt":"Piramida managementului intr-o companie","title":"Piramida managementului intr-o companie","class":"media-element file-default"}}]]

Cu cat urcam in aceasta piramida, cantitatea de date din rapoarte scade, insa complexitatea prelucrarii datelor creste. Spre exemplu, directorul executiv al companiei ar putea avea nevoie de un raport comparativ care evidentiaza evolutia produselor companiei pe piata, pe anumite perioade de timp si distribuit pe regiuni geografice.  Un astfel de raport nu este util pentru un manager de operațiuni, care va fi mai interesat de raportul detaliat al implementarilor din ultima luna pentru produselor de care raspunde. Iar o gestiune si prelucrare a acestor date in Excel te ajuta sa economistesti timp si sa lucrezi eficient la orice nivel, astfel incat tu sa iti indeplinesti obiectivele, iar compania sa isi imbunatateasca indicatorii de performanta.

Cui se adreseaza?

Cursul Microsoft Excel – analiza predictiva si suport decizional se adreseaza persoanelor din orice domeniu care doresc sa isi eficientizeze munca si sa isi imbunatateasca performantele profesionale. Microsoft Excel este un mediu de lucru prietenos si practic, care poate fi utilizat si de persoane fara un profil tehnic cu scopul de a le usura gestiunea si prelucrarea datelor. Cursul se bazeaza pe activitati cu caracter practic si are aplicabilitate in domenii variate precum: management, vanzari, contabilitate, logistica, resurse umane, managementul clientilor, domeniul financiar bancar, educational,  etc.

Ce vei invata?

  • Sa utilizezi pachetul de functii predefinite din Excel: functii logice, functii matematice, functii de data si ora, functii statistice.
  • Sa construiesti formule complexe pentru prelucrarea datelor
  • Sa evidentiezi evolutia datelor prin reprezentari grafice
  • Sa alegi tipul de grafic cel mai reprezentativ in fiecare situatie
  • Sa generezi rapoarte complexe sis a evidentiezi esentialul prin tabele pivot
  • Sa efectuezi analize predictive prin instrumente Excel
  • Sa eficientizezi procesul decizional la nivel organizational
  • Sa obtii o viziune exacta a indicatorilor de performanta ai companiei in timp real
  • Sa anticipezi evolutia afacerii prin analize complexe ale datelor
  • Sa iti protejezi datele
  • Sa lucrezi eficient si sa economisesti timp.

In data de 29 iunie incepe o noua sesiune Microsoft Office Excel - analiza predictiva si suport decizional. Pentru detalii si inscrieri vizitati pagina evenimentului

Companie
Categorie

Digital/ IT Expert

Alexandra este lector ȋn cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, a susţinut doctoratul ȋn... vezi profilul complet

Adaugă comentariu nou

Text simplu

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.
  • Adresele Web și E-mail sunt transformate automat în legături.